Comentarii pe articolul De ce sa mai faci un master: Cum te ajuta la angajare


Joburi pentru oamenii cu multa experienta

Olar Gh. Gavril. la 14 Iulie 2010, ora 11:55
Deseori in ultimul an de cind am ramas fara job am intilnit urmatoarea atitudine din partea angajatorilor. EVITA intilnirile cu astfel de persoane. Este concluzia si altor cunostinte de ale mele care sint in aceeasi situatie . Virsta peste 50 de ani si ani buni de experienta. Bine cu experienta pe care am dobindit-o in timp ne descurcam si pe cont propriu dar acesta atitudine oarecum deranjaza. In strainatate am trimis CV-ul si a doua zi am fost invitat la interviu .Oare in Rominia nu este nevoie de experienta noastra cu atit mai mult cu cit sintem in situatie de criza.?
Loredana la 14 Iulie 2010, ora 13:17
pai draga trebuie sa existe si oamnei tineri pe piata muncii ...adica eu cu facultate si master sa stau acasa ca nam 100 de ani experienta...????? inteleg si atitudinea ta dar crede-ma ca si eu trebuie sa iau o pensie candva....nu crezi???
Tinta Danut la 14 Iulie 2010, ora 14:16
Draga Loredana ar trebui ca fiecare sa aiba posibilitatea sa manance o paine in functie de experienta si fiecare sa aiba un serviciu in functie de aceasta experienta dar obligat sa aiba unul
Irys la 17 Iulie 2010, ora 21:48
Draga Loredana sunt de acord cu tine ca si noi cei tineri trebuie sa avem o sansa,
dar sa te vad cum vei judeca cand va trebui sa intretii o persoana intre 50-55 de ani cu 35-40 de ani experienta in munca pina atinge virsta de pensionare de 65 de ani; si asta pentru ca nimeni nu mai doreste sa-i angajeze iar din partea statului nu primesc nici un sfant dupa cele 9 luni de soma si trebuie sa traiasca si sa-si plateasca cheltuielile cu aer.
Crede-ma pe cuvint ca nu-i usor , sunt in aceasta situatie de 3 ani

  Inapoi la articolul De ce sa mai faci un master: Cum te ajuta la angajare

Setari Cookie-uri