Comentarii pe articolul Preturile locuintelor vechi au scazut in luna mai in medie cu 5%


romanie plai de dor........

Cristea Ioana la 16 Iunie 2008, ora 17:32
romanie plai de dor........
Ideea este ca numai la noi in tara, se poate intampla asa ceva... S-au acordat credite foarte usor, ceea ce a dus la Boom-ul preturilor... Stiti ca in Austria, un apartament cu 2 camere, costa 45.000 Euro? Da, normal, noi avem cel mai scazut nivel de trai, dar pentru asta, dam o avere, pe apartamente si asta, din conceptia noastra, pe care am mostenit-o din "Era Ceausescu" - trebuie sa fim proprietari, pe casa in care locuim. Eu zic "NU" - hai sa facem niste legi ale chiriasilor care sa ne permita sa stam in chirie, precum altii (nemtii, de ex.).
Dan Varga la 22 Iunie 2008, ora 12:19
ok cu comentaiul de mai sus, dar oare e mai corect sa platesti o viata intreaga chirie si sa nu ai ceva al tau?
De ex in alte orase (municipii) ale tarii chiria pt un ap 2 camere decomandat e intre 150-250euro depinde de zona si utilitati. Iar un credit la banca pt vreo 60.000 euro te costa pe luna pe 25-30ani cam 250-300euro. Oare nu mai bine platesc o rata la banca si in final stiu ca este al meu? Ramane mostenire chiar daca nu o sa ajung sa ma bucur de el.
Desigur nu toti isi permit acest lucru si asta deoarece nu pot sa dovedeasca veniturile pe care le au si asta pt ca accepta munca oarecum la negru.
Au pe cartea de munca 600-800 Ron si in realitate castiga 1200-1500Ron sau mai mult cu inca ceva bonusuri sau comisioane sau ore suplimentare.
Fac asta pt ca trebuie sa traiasca din ceva si sunt nevoiti sa o faca mai ales daca au si o famile sau un copil s a m d.
Dar oare statul Roman si parlamentarii aceste tari de ce nu ar face niste Legi de genul : Toate firmele care platesc si un cent la negru sa fie inchise iar administratorii lor si rudele lor apropiate sa nu mai aiba dreptul de a-si face o noua firma (sau de a conduce o firma) cel putin 15 ani.
Ba mai mult sa li se intocmeasca Dosar penal si sa aiba CAZIER PT TOT RESTUL VIETII.
Vesti spune bine bine dar de ce sa fie pedepsit numai angajatorul si nu si angajatul.
Eu nu cred ca vreun angajat doreste sa lucreze pt un salariu mai mic in cartea de munca decat in realitate si asta pt ca din toate punctele de vedere este numai dezavantajat.

  Inapoi la articolul Preturile locuintelor vechi au scazut in luna mai in medie cu 5%

Setari Cookie-uri