Comentarii pe articolul Trezoreria in dificultate: Finantele vor 400 mil. euro pentru a-si rostogoli datoriile


Trezoreria in dificultate...

Cope?Chi Mihai la 19 Iulie 2010, ora 21:53
Rusine !
unde sunt diferentele pe care trebuia sa le primeasca cei ce traiesc din drepturile de autor !?
Suntem amenintati cu amenzi daca nu depunem actele la timp, dar trezoreria de ce nu-si respecta contractele de returnare in termen legal a diferentelor rezultate dupa calcularea drepturilor de autor !
Pana acum un an veneau banii la termen , intrau in cont, ori acum, diferentele din 2008, au depasit de cel putin 4 ori termenul ,,legal" de 60 de zile prevazut si recunoscut de ei dar nerespectat. Asta se numeste escrocherie de stat, se folosesc de banii nostri in scopuri meschine.
Statul ne pretinde , ne ameninta, ne sanctioneaza, ne obliga sa fim corecti, dar voi cei ce va considerati statul, cat de corecti sunteti, mai ales ca ne luati (furati ) bani castigati prin capacitatile noastre creative, nu suntem toti manelisti, boci, vanghelisti, ponti sau alt soi de parveniti.
A-ti falimentat un stat, a-ti devalizat o economie, ne luati si putinul pe care-l obtinem demn, constient si cinstit.
Daca doriti tot, va stam la dispozitie, dar in conditiile pe care le vor hotari cei mintiti si dispretuiti de catre clica asta nesatula de hiene.
Sa nu se creada cumva ca nu se va face justitie, ar trebui sa le reamintim unora ce insemna un leu investit, intr-o economie de piata normala.
Ei investesc banii nostrii, drepturile noastre, iar noi trebuie sa fim solidari.....la paguba. Buna afacere !

  Inapoi la articolul Trezoreria in dificultate: Finantele vor 400 mil. euro pentru a-si rostogoli datoriile

Setari Cookie-uri