Comentarii pe articolul Isarescu: Reluarea cresterii economice nu va rezolva problema deficitului


Atunci ce e de facut?

Campianu Tudor la 21 Iulie 2010, ora 12:49
Cred ca a venit momentul ca toti specialistii care vin cu afirmatii de genul asta, care produc si mai multa teama populatiei, ar trebui sa vina cu solutii.
Si guvernantii ar trebui sa le asculte, apoi sa le puna cap la cap, ca de aia au consilieri, astfel incat sa rezulte un program coerent si viabil pentru a depasi cat mai repede si cat mai eficient aceasta criza.
Citeam undeva ca daca ai o problema, nu stai focusat pe acea problema, ci cauti solutii si apoi te focusezi pe ele.
Ivan Andrei la 21 Iulie 2010, ora 13:49
Eu cred ca totul porneste de la educatie, sau mai exact de la lipsa ei. Cu cat procentul ''masei de manevra'' din populatie va fi mai mare, cu atat va fi mai rau pentru economie.
Un popor educat si care percepe corect realitatile inconjuratoare, cu un procent de populatie usor manevrabila cat mai mic NU VA MAI TOLERA O GUVERNARE CLEPTOCRATA si astfel clasa politica va fi fortata sa se reformeze si sa faca cu adevarat lucruri in interesul nostru, celor multi.
la 21 Iulie 2010, ora 14:19
Este extrem de ciudat ca Isrscu apare acum aa de des, chiar i atunci cnd nu este nevoie de opiniile lui. Ori suntem deja ngropai, ori Guvernatorul vrea s arunce peste noi ultima lopat de pmnt.

  Inapoi la articolul Isarescu: Reluarea cresterii economice nu va rezolva problema deficitului

Setari Cookie-uri