Comentarii pe articolul Bonus de la Stat daca pastrezi bonul fiscal


Se naste o noua piata, cea a bonurilor fiscale....

la 26 Iulie 2010, ora 08:58
EU,
amarasteanul de rand, evlavios in respectarea legii, somer cu acte, sau muritor de foame, cu un venit anual de ICS cu putine zerouri, cu ce ma incalzeste strangerea unei plase de bonuri fiscale la valoarea unui singur bon fiscal al celor care ,,castiga" ICS cu multe zerouri?
Cumpararea de bonuri de la cei care nu cred ca au ce face cu ele pentru ca nu inseamna mare lucru nu cumva naste alta piata ascunsa? O sa gasim la iesirea din magazine iar aceiasi oameni care se ofera gratis sa le dai bonul... ,,ca si asa nu ai ce face cu el ca e prea mic ca valoare?"
Multumim pentru bunastarea si grija partidului pentru noi, dar nu pentru cei multi este aceasta lege...
Tatar Olga la 26 Iulie 2010, ora 10:43
nu rezista bonurile pana iti dau ei bonus si cand ii sa ti le dea se razgandesc si dau alta lege
la 26 Iulie 2010, ora 11:07
o abureala sau mai pe romaneste vrajeala sa faca ceva mai util d-nul boc sau sa vada cat fura ei de la oameni
Magda la 1 Februarie 2011, ora 11:33
Imi si imaginez cum o sa angajeze o armata de oameni platiti tot din banii nostri ca sa adune bonurile primite de la amaratii de romani, sa le aseze frumos, sa le adune si sa vada cat la suta i se cuvine fiecaruia. Excelenta idee, n-am ce zice, intocmai ca ideile din cauza carora se angajeaza armate de oameni platiti cu banii contribuabililor sa faca treburi de doua parale pentru care primesc salarii de sute de ori mai mari decat ar trebui,

  Inapoi la articolul Bonus de la Stat daca pastrezi bonul fiscal

Setari Cookie-uri