Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


tva

Dobrota Irinel la 26 Iulie 2010, ora 10:42
f buna dar sa o aplice!??

depinde cat vor sa dea inapoi,pentru ca trebuie sa fie atactiva
Silaghi Alin la 26 Iulie 2010, ora 10:53
FOARTE BUNA. PE LITORALUL ROMANAESC NU EXISTA CHITANTIEREEEEE!!!!
Cretu Mihaela la 26 Iulie 2010, ora 10:56
SISTEMUL FISCAL DIN ROMANIA ESTE DEZASTRUOS! NUMAI HOTII SI SARLATANII TRAIESC BINE IN TARA ASTA!....BINEINTELES CA VOR APAREA MAI MULTI PROFITORI IAR STATUL VA AVEA MAI MULT DE PIEDUT ( nu ca as tine cu statul dar....nu gandeste absolut deloc), NU MI SE PARE O MASURA BUNA DIN CINTRA VA GENERA MAI MULTE CHELTUIELI DECAT VENITURI LA BUGETUL DE STAT!
Elena Mihaela Franciug la 26 Iulie 2010, ora 11:00
chiar credeti ca o sa se aplice masurile astea,,eu personal nu...guvernul nu stie de unde sa mai taie din pensii ,salariile oamenilor si credeti ca o sa acorde romanului deducerile pe care le promite pentru bonurile fiscale? nu cred ca va avea succes mai ales ca romanii si au pierdut increderea in oamenii de la conducere..
Vasile Tudor la 26 Iulie 2010, ora 11:06
1.ORICE VANZARE TREBUIE MARCATA PRIN MODALITATILE CONTABILE(bon de casa de marcat, chitanta fiscala ,factura )
2. MASURA NU O SA AIBA NICI O FINALIZARE.
3. ,,LUPTA CU MAREA CORUPTIE" , ESTE PRAF ARUNCAT IN OCHII FRAIERILOR, CA TOT CE A FACUT ACEST GUVERN
Ursu Livia la 26 Iulie 2010, ora 11:08
Ticalosie,marca PDL-basescu-boc.Acesti neocomunisto-PDL-isto-basesti ii considera pe romani inapoiatii lumii,s-au poate aici au dorit sa ne aduca?Asa dupa cum sunt intocmite si trimise DGFP la sfarsit de an fisele fiscale "masura bonus" este o pacaleala,deoarece aceste fise sunt intocmite de angajator si trimise tot de angajator DGFP, miile de contribuabili romani neavand nic o contributie la intocmirea acestor fise.Daca fisele fiscale ar fi intocmite de romani, daca in formularul fisei fiscale ar fi prevazut si desfasuratorul bonurilor fiscale,daca in tara ar exista un cadrul legal coerent ,nu unul propice evaziunii fiscale prezidentiale,guvernamentale si parlamnetare ,atunci ne-am putea da cu parere despre introducerea si-n Romania DESPRE DEDUCEREA FISCALA DIN BUNURILE FISCALE cumpararii de alemente, medicamente,ziare,carti reviste, electrocasnice de necesitate absoluta unui nivel de trai civil.izat ,conform cu standardele internationale .

Acest guvern -PDL-ist infractional corupt nu stie cu ce sa-i mai amageasca pe romanii carora le-a distrus deja NIVELUL DECENT DE TRAI prin mijloace stalinist-nazist-neocomunist-PDL-iste.
Sorcoata Mircea la 26 Iulie 2010, ora 11:14
nu cred ca GUVERNUL ROMANIEI va face asa ceva pentru cetatenii sai,de fapt nu face nimic pozitiv pentru noi,poate pentru clientela politica si conducere.Pentru oamenii de rand.....glumiti!
Vlad Doina_Mirela la 26 Iulie 2010, ora 11:15
De ce trebuie sa MITUIM cetateanul ca sa ceara bon fiscal, cand putem amenda cetateanul+vanzatorul ( intra bani la buget! ) ca NU RESPECTA LEGEA? Pai de ce platim Politia, Jandarmeria, ANAF-ul, Procuiratura? Ei cu ce se ocupa de fapt? Dati-mi UN EXEMPLU de patron arestat ( deci cu cercetarea finalizata si cu sentinta definitiva!!!!) pt. ca n-a emis bon fiscal? Si asta este un din cele mai mici forme de evaziune!
Angela Balanescu la 26 Iulie 2010, ora 11:24
Orice masura este buna. Trebuie sa devenim cu totii mai responsabili. Putin cate putin poate reusim sa o apucam iar pe drumul drept.
Tescan Viorica Ludmila la 26 Iulie 2010, ora 11:51
Nu o sa mearga pentru ca nu avem nicio norma de aplicare si chiar daca am avea tot nu s-ar aplica pentru ca traim in Romania.
Toata lumea strange bonuri si deduce cine trebuie.
Golae Adrian la 26 Iulie 2010, ora 12:10
Cine impoziteaza toate lucrarile efectuate in constructii, cine poate opri comercianti din tinutul Secuiesc, care ofera la fiecare colt de casa produse spre vanzare si nimeni nu-i intreaba de absolut nimic, nu a reusit in regimul comunist sa le faca nimeni nimic, de ce credeti ca se va face acum ceva ?
Buga Amelia Anisoara la 29 Iulie 2010, ora 13:15
Doamne Dumnezeule ce alte inventii vor mai scoate Basesc-Boc-isti pentru a abate atentia populatiei de la toate mizeriile in care au bagat tara asta.Sa ne spuna si noua de unde vor lua banii...tot de la FMI cu dobanzi fabuloase?Lasati-ne domnilor,faceti ceva bun...emigrati,lasati-i pe altii capabili sa ne conduca...nu v-ati imbuibat destul?v-ati strans averi cat pentru 10 generatii...ajunge cu minciuna,sunteti niste incapabili care tot arunca pisica moarta-n gradina altora...voi ati omorat pisica sau, mai bine zis,closca cu puii de aur

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Setari Cookie-uri