Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


bonus bon fiscal

Georgescu Vior la 26 Iulie 2010, ora 10:51
1.- nu stim daca dl Boc o sa mai fie premier 2.-Ce facem cu bonurile fiscale care au o calitate indoielnica si o "viata'scurta" pt ca dupa 1 , 3 luni dispare scrisul???3.-ar fi foarte probabil sa fi luat la intrebari de fisc de unde bonuri de 800 lei de exe. daca ai venituri declarate de 700 lei????poti sa explici ca ti-au dat copii sau ai amanetat ceva???nu cred ca o sa "tina" pt ca ne-am lamrit cu "verticalitatea"d-lui Boc.probabil i se trage de la emisiunea d-lui Angrei Gheorghe.....stiti nu???
Popa Lucian la 26 Iulie 2010, ora 19:03
O intrebare retorica:"Ce preferati,bon fiscal cu 24%TVA sau cumpararea unor produse de la rromi din zona Pta Rahova direct de pe trotuar sau mai exact direct de la asa zisi producatori"? Va spun eu...,romanul pana sa-si ia acel 'praf in ochi" de TVA,bonus sau cum vreti sa-l numiti..,va prefera sa mareasca bunastarea rromilor..,cumparand in baza principiului"Ce-i in mana ,nu-i minciuna"..! Suntem satui de gogosile dezumflate ale unora care habar nu au pe ce lume traiesc..

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile