Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


Pariu 10.000 $ ca nu poate fi pusa in practica!

Sandu Gabriel la 26 Iulie 2010, ora 10:57
Ma indoiesc ca poate fi pusa in practica o asemnea masura pentru ca se bazeaza pe informatia transmisa pe hartie.

Prelucrarea informatiei va deveni un cosmar: munti de hartie care vor ajunge probabil la un ghiseu, pe care apoi cineva va trebui sa le introduca intr-un sistem care sa verifice bonurile fiscale, sa calculeze ce este de dat contribuabilului inapoi, etc.

Pun pariu ca nu se va putea pune niciodata in practica. Dau 10.000 $ ministerului de finante/ministrului daca poate implementa "ideea" asta care i-a trecut in cap unui jurist (Boc). Si imi voi recupera banii vanzand BF-uri. :)

"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune". ME
Vasile Floroaia la 26 Iulie 2010, ora 11:18
Poate ca vor incepe dar nu vor termina.
la 26 Iulie 2010, ora 13:47
1000% de acord cu Gabriel Sandu !! Am un amic care colecta astfel de bonuri prin anii 2000-2001, cand aparuse aceeasi idee ca "S-AR PUTEA implementa un astfel de sistem " Intre timp i-a venit mintea la cap amicului meu si a renuntat.
Ca multe alte aberatii Boc-ciene, in sensul in care Boc habar nu are ce presupune implementarea unui astfel de sistem, va fi o idee moarta inainte de a se naste .
E o alta "nada" aruncata fraierilor, prin care Boc spera ca va reduce evaziunea fiscala. Nu cred ca la bonul de 90 de bani la o paine trebuie umblat, ci in cu totul si cu totul alte domenii : petrol, alcool, tutun, proiecte/licitatii pt investitii neverificate de nimeni, comisioane , donatii catre partidele politice de la persoane care detin firme care, surpriza-surpriza, castiga licitatii intr-un mod misterios, in conditiile in care au 2-3 angajati si sediul intr-un birou de 3/3 mp (sunt cazuri discutate public in presa, dar la care nu am auzit sa fi reactionat cineva indreptatit s-o faca...)

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Setari Cookie-uri