Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


Pariu 10.000 $ ca nu poate fi pusa in practica!

Sandu Gabriel la 26 Iulie 2010, ora 10:57
Ma indoiesc ca poate fi pusa in practica o asemnea masura pentru ca se bazeaza pe informatia transmisa pe hartie.

Prelucrarea informatiei va deveni un cosmar: munti de hartie care vor ajunge probabil la un ghiseu, pe care apoi cineva va trebui sa le introduca intr-un sistem care sa verifice bonurile fiscale, sa calculeze ce este de dat contribuabilului inapoi, etc.

Pun pariu ca nu se va putea pune niciodata in practica. Dau 10.000 $ ministerului de finante/ministrului daca poate implementa "ideea" asta care i-a trecut in cap unui jurist (Boc). Si imi voi recupera banii vanzand BF-uri. :)

"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune". ME
Vasile Floroaia la 26 Iulie 2010, ora 11:18
Poate ca vor incepe dar nu vor termina.
la 26 Iulie 2010, ora 13:47
1000% de acord cu Gabriel Sandu !! Am un amic care colecta astfel de bonuri prin anii 2000-2001, cand aparuse aceeasi idee ca "S-AR PUTEA implementa un astfel de sistem " Intre timp i-a venit mintea la cap amicului meu si a renuntat.
Ca multe alte aberatii Boc-ciene, in sensul in care Boc habar nu are ce presupune implementarea unui astfel de sistem, va fi o idee moarta inainte de a se naste .
E o alta "nada" aruncata fraierilor, prin care Boc spera ca va reduce evaziunea fiscala. Nu cred ca la bonul de 90 de bani la o paine trebuie umblat, ci in cu totul si cu totul alte domenii : petrol, alcool, tutun, proiecte/licitatii pt investitii neverificate de nimeni, comisioane , donatii catre partidele politice de la persoane care detin firme care, surpriza-surpriza, castiga licitatii intr-un mod misterios, in conditiile in care au 2-3 angajati si sediul intr-un birou de 3/3 mp (sunt cazuri discutate public in presa, dar la care nu am auzit sa fi reactionat cineva indreptatit s-o faca...)

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile