Comentarii pe articolul Adelin Petrisor a parasit trustul Intact


Sa fim seriosi!

Raluca la 17 Iunie 2008, ora 11:43
Sa fim seriosi!
Sa fim seriosi! Adelin Petrisor este un jurnalist bun, dar cu siguranta nu este cel mai bun. In opinia mea este are o personalitate usor isterica, iar asta nu da bine pentru un profesionist in domeniul pe care si l-a ales - corespondenta de razboi. Daca as fi angajatorul lui, l-as lasa sa plece linistit. domnilor, exista jurnalisti mai potriviti pentru corespondenta de razboi, decat Adelin Petrisor.
Dragomir Laurentiu la 18 Iunie 2008, ora 01:26
ce tare esti.. ai dreptate!
Bogdan la 18 Iunie 2008, ora 10:13
In momentul in care o sa te afli intr-o zona de conflict ,sa ajungi sa dormi cu arma sub perna iar orice mic zgomot sa te nelinisteasca ,atunci sa vorbim!
Gabriela Bellaire la 18 Iunie 2008, ora 23:10
Nu am scris niciodata vre-un comentariu, le-am citit...dar ceea ce ai scris domnisoara mai sus ma intriga.....Ai dreptate Bogdan !!
"Miscator" Cirstian Tudor Popescu, am avut lacrimi in ochi la aceea perioada ! Bravo voua la toti care vreti sa faceti ceva pentru Romania asta.
Florin Demian la 22 Iunie 2008, ora 22:46
Draga Raluca, poate vrei sa spui ca este mai bun Catalin Radu Tanase (nu ca as avea ceva cu el), care daca se afla intr-o zona unde au fost de ceva zile inundatii, vorbeste de parca asteapta sa cada bombe, sa se traga dupa el...
Mie-mi place Adelin Petrisor, am vazut niste emisiuni cu el si l-am inteles.
Ghinea Izabela la 2 Iulie 2008, ora 13:34
Raluca, gresesti mult! Adelin este extraordinar in ceea ce face, ptr ca face cu pasiune. O sa-i urmaresc evolutia profesionala. Sper ca a luat o decizie corecta. Am incredere in el.

  Inapoi la articolul Adelin Petrisor a parasit trustul Intact

Setari Cookie-uri