Comentarii pe articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?


VENIREA FMI-ului IL DETERMINA PE BOC SA REEA MINICUNA,

Ursu Livia la 26 Iulie 2010, ora 16:45
Asadar Boc Emil repune pe tapet "impozarea suplimentara a averilor mari".
Nu este prima oara cand face aceste promisiuni, promisiuni apoi uitate si acum preluate ca sa mai arunce cu praf in ochii FMI-ului.
Stie cineva daca guvernarea incompetenta ,penala,-PDL-BOC-BASESCU este in STARE SA SE si TINA DE PROMISIUNI?

Oare ce ar spune finantistii FMI-ului daca ar afla ca imprumutatul guvern Boc EMIL -PDL are angajati in guvern si morti, morti care mai si "semneaza" state de plata pe salarii foarte mari, ca si averile mari?

http://www.cotidianul.ro/120660-Un_mort_numit_director_la_Ministerul_Agriculturii

Cititi si minunati-va:

"Ministerul Agriculturii a numit la Călărași un director mort. Radu Gheorghe a decedat în urmă cu zece luni, dar, cu toate acestea, reprezentanții Ministerului Agriculturii l-au repus în funcție în urma hotărârii unei instanțe de judecată.

Fenomenul directorilor demiși pe criterii politice și repuși în funcție de instanță consumă sume uriașe de la buget, dar duce și la situații absurde.

Radu Gheorghe a fost demis din funcția de director economic din cadrul Direcției de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Călărași în urmă cu un an. Nemulțumit de decizia foștilor săi colegi, bărbatul a decis să conteste demersul în instanță.

La trei luni de la demitere însă, bărbatul a decedat. În mod normal, procesul ar fi trebuit să se suspende, dar în cazul lui Radu Gheorghe nu s-a întâmplat așa. Nu numai că procesul a continuat, dar instanța i-a și dat câștig de cauză.

Astfel, reprezentații Ministerului Agriculturii au fost nevoiți să numească în funcția de director economic, un mort. Reprezentanții Direcției de Agricultură din Călărași susțin că au anunțat Ministerul Agriculturii de decesul "noului director", însă nu au primit niciun răspuns.

Decedatul a fost numit în această funcție în urmă cu o lună și la aproximativ nouă luni de când a trecut în neființă."(sursa Cotudianul.ro)

  Inapoi la articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile