Comentarii pe articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?


VENIREA FMI-ului IL DETERMINA PE BOC SA REEA MINICUNA,

Ursu Livia la 26 Iulie 2010, ora 16:45
Asadar Boc Emil repune pe tapet "impozarea suplimentara a averilor mari".
Nu este prima oara cand face aceste promisiuni, promisiuni apoi uitate si acum preluate ca sa mai arunce cu praf in ochii FMI-ului.
Stie cineva daca guvernarea incompetenta ,penala,-PDL-BOC-BASESCU este in STARE SA SE si TINA DE PROMISIUNI?

Oare ce ar spune finantistii FMI-ului daca ar afla ca imprumutatul guvern Boc EMIL -PDL are angajati in guvern si morti, morti care mai si "semneaza" state de plata pe salarii foarte mari, ca si averile mari?

http://www.cotidianul.ro/120660-Un_mort_numit_director_la_Ministerul_Agriculturii

Cititi si minunati-va:

"Ministerul Agriculturii a numit la Clrai un director mort. Radu Gheorghe a decedat n urm cu zece luni, dar, cu toate acestea, reprezentanii Ministerului Agriculturii l-au repus n funcie n urma hotrrii unei instane de judecat.

Fenomenul directorilor demii pe criterii politice i repui n funcie de instan consum sume uriae de la buget, dar duce i la situaii absurde.

Radu Gheorghe a fost demis din funcia de director economic din cadrul Direciei de Agricultur i Dezvoltare Rural din Clrai n urm cu un an. Nemulumit de decizia fotilor si colegi, brbatul a decis s conteste demersul n instan.

La trei luni de la demitere ns, brbatul a decedat. n mod normal, procesul ar fi trebuit s se suspende, dar n cazul lui Radu Gheorghe nu s-a ntmplat aa. Nu numai c procesul a continuat, dar instana i-a i dat ctig de cauz.

Astfel, reprezentaii Ministerului Agriculturii au fost nevoii s numeasc n funcia de director economic, un mort. Reprezentanii Direciei de Agricultur din Clrai susin c au anunat Ministerul Agriculturii de decesul "noului director", ns nu au primit niciun rspuns.

Decedatul a fost numit n aceast funcie n urm cu o lun i la aproximativ nou luni de cnd a trecut n nefiin."(sursa Cotudianul.ro)

  Inapoi la articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?

Setari Cookie-uri