Comentarii pe articolul Bonus la bonurile fiscale - Tombola fara castigatori sau masura anti-evaziune?


bonuri fiscale

Mircea la 26 Iulie 2010, ora 20:11
pacat ca un act important cum este codul fiscal este umplut cu tot felul de nimicuri precum cea cu colectarea bonurilor fiscale.astia ori au innebunit ori s-au luat dupa otv cu lelea cojocaru.mai oameni buni:de unde sa dea guvernul bani de-a moaca intregului popor?e praf in ochii nostri.e,daca vreti o pana de gandire in guvernul romaniei.asta e.mare pacat ca pierdem vremea cu nimicuri.
Cimpeanu Florin la 27 Iulie 2010, ora 08:37
Cum romanii sunt un popor foarte strangator s-ar putea ca la sfarsitul anului
sumele de pe bonuri sa depaseasca veniturile familiei si sa te trezesti cu un impozit suplimentar sau anchetat pentru venituri ilicite, in loc de bonus
Victor Trifan la 27 Iulie 2010, ora 10:59
Foarte adevarat ce a spus Mircea si Florin mai sus.
Mai oameni buni, asta-i o alta manevra a "alesilor" de a incerca sa controleze economia. Asta-i intereseaza, banii controlabili si adunati usor, nu lupta cu adevarata coruptie.
Returnarea unor sume catre populatie? Ce frumos!
Pai... daca se taie din venituriturile legale cu atata nesimtire, credeti ca se vor da inapoi oamenilor bani? Cat? Cum? Cand? Unde? Prin ce strategie administrativa? Cu ce costuri administrative?
Imaginati-va ce cozi se vor forma la ghiseele administratiilor, cat volum de bonuri fiscale se vor aduna "de caciula", cat timp va dura pt. procesarea tuturor datelor?! Ca sa nu mai vorbesc despre falsificarea mai mult ca sigura a bonurilor (o imprimanta ink, hartie subtire de ambalaj si un grafician mediocru... calculatoare avem cu totii. In unele cazuri si o imprimanta matriceala poate fi utilizata cu succes.), ca doar romanul e inventiv din nastere.

Si, ca sa-l citez pe Mircea... "s-ar putea ca la sfarsitul anului sumele de pe bonuri sa depaseasca veniturile familiei si sa te trezesti cu un impozit suplimentar sau anchetat pentru venituri ilicite, in loc de bonus."

Succes la cumparaturi! (Am o vecina care s-a si apucat sa stranga bonurile de prin casa, suparata fiind ca n-a facut-o mai de mult. Poate ca totusi, guvernul asta... stie el ce stie.)
Popa Daniel la 27 Iulie 2010, ora 20:57
In Statele Unite se aplica de mult timp o astfel de procedura. Acolo fiecare cetatean strange bonurile timp de un an, dupa care, cam pe la sfarsit de an cheama contabilul si fac socoteala la cat pot deduce din toate bonurile alea stranse. Nu stiu exact cum se procedeaza dar intr-un fel se rezolva problema asta, care la noi apare asa ca o misiune imposibila, poate doar din comoditate, sau din cine stie ce motive. Si mai e ceva. Acolo fiecare bon este insotit de bonul ala emis in urma folosirii cardului bancar, unde apar ora, data, suma etc. Asta pentru ca dincolo de ocean, in momentul in care vrei sa platesti cash esti deja suspect ca ai obtinut banii in mod ilicit.
la 28 Iulie 2010, ora 00:16
PENIBIL!
COPIAZ PE GYURCSNI.HU..
Toma Gabriela la 28 Iulie 2010, ora 21:49
sa va fie rusine domnule boc,pentruca voi ati facut sa se ajunga aici si anume la aceasta evaziune fiscala.mai bine ati merge la cei mari care fac evaziune fiscala ,dar acolo nu mergeti caci ei va tin in spate si vreti sa loviti in cei mici si sa luati tot de la ei!voi sa mariti taxele in continuare ca o sa fie bine!sa va fie rusine!

  Inapoi la articolul Bonus la bonurile fiscale - Tombola fara castigatori sau masura anti-evaziune?

Setari Cookie-uri