Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Livada cu Visini - pacat de chelnerite (o cronica subiectiva)


Nu refuzati invitatia, d-le Butunoiu

Jonjon la 26 Iulie 2010, ora 20:14
Din comentariile d-lui Butunoiu si a celorlalti se poate trage usor concluzia ca singura calitate a restaurantului Livada cu visini (pe care si eu l-am frecventat) este un usor iz de cocina.
Nu este singurul restaurant bucurestean cu aceasta caracteristica si uitati, ca asa cum spune chiar d-l Butunoiu, " oameni subtiri, romani si straini deopotriva, deloc saraci" frecventeaza astfel de localuri.
Asa ca, d-le Butunoiu, nu refuzati invitatia si nu mai criticati mizeria care unora le face atata placere!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Livada cu Visini - pacat de chelnerite (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile