Comentarii pe articolul Tot mai complicat sa iti faci o firma in Romania


Ca la noi la nimenea!

Campianu Tudor la 28 Iulie 2010, ora 09:32
Avem o mentalitate paguboasa, din pacate.
Daca am urmari statisticile, am observa probabil ca din 100 de firme noi, dupa 5 ani vor mai fi in piata, pe profit, vreo 5- 10, poate mai putin.
De aici, functionarul platit din bani publici, ajunge sa traga concluzia ca " ce ne trebuie noua atatea firme", fara sa vada mai departe de usa biroului.
Si de lene, ca sa munceasca cat mai putin, ca oricum salariul vine, gaseste tot felul de chichite ca sa ingreuneze viata celor care au curajul sa faca ceva, sa isi asume riscuri.
Daca insa ar gandi corect si in perspectiva, ar putea gandi "aha, pai daca din 100 ramane macar 1, din 100.000 ar fi cel putin 100 de firme noi pe profit, pe astea le cautam, de astea avem nevoie, ca astea aduc bani la buget, si imi iau si eu salariul"
Si acum imi aduc aminte de teoria lui Pogea, acest Nastratin Hogea al finantelor romanesti, cum ca impozitul forfetar sau minim cum i- o fi spunand, va insanatosi economia Romaniei, prin disparitia firmelor care si asa nu au activitate.
Pai mai pogilor, treaba voastra nu e sa cocositi firmele private ci sa le sprijiniti, prin gandirea si implementarea unor programe coerente.
Popescu Adriana la 28 Iulie 2010, ora 13:27
da de idiotenia de a schimba memoria casei de marcat de cate ori te muti dintr-un magazin in altul ce mai spuneti??
ti-am declarat punct de lucru , ce mai vrei frate??si asa ne cocoseaza de bani pt fiecare miscare facuta in firma , numai de ordinul sutelor(foste milioane)
adica inchiriez un spatiu cu chiu cu vai si pe langa ca tre sa produc din spatiu ala sa-i tin pe toti in brate , de la electrica care , na , cica esti firma , deci nu sarantocul de client casnic , deci te taxaeaza mai mult , la tvr care ai n-ai tv vrea sa-l sustii , deci vrea taxa si el , la cel ce-ti inchiriaza spatiul si iti cere chirie de zici ca vinzi droguri , nu ca faci afaceri ce incearca sa fie legale , toti te jecmanesc.
si daca peste 5-6 luni constati ca nu prea merge afacerea , ce faci?? fuga innapoi la registru sa inchizi pct de lucru , deci 250 lei , fuga la cei de la finante sa le dai memoria casei de marcat , ca , na , acu , daca ai sa functionezi in alta parte , alti bani , alta distractie , deci inca 300 lei , si tot asa .
da pe cine sa priveasca toate legile si impunerile stupide ce functioneaza in societatea noastra atat timp cat cei ce dau legile si ordonantele acestei tari traiesc intr-o lume a lor si dau aceste lege pt lumea noastra .
cand vreodata o sa inteleaga unu cum e casuneanu(apropo , cautati pe youtube "casa lui casuneanu")una ca d-na udrea , una ca eba , unu ca traian si lista e mare , cum se traieste jos , aici , la talpa si ce implicatie au in viata noastra legile lor ??
ar trebui sa inconjuram tara de un gard mare si inalt , sa lasam doar un singur paznic si sa plecam cu mic cu mare de aici , sa ne raspandim in alte zari , in tari mai civilizate , sa traim alaturi de oameni care stiu ce e valoarea umana , respectul si buna cuviinta .........si in tara sa se intoarca doar copiii nostri , care au fost crescuti in alt spirit decat cel ce ne macina acum , doar atunci se va schimba ceva . cum sa se schimbe acum cand de la cei ce sunt in frunte la cei mai mici toata lumea minte , ascunde minciuna si fura ? ce exemplu e chiar mama pt copil , care arunca pe jos , diverse resturi?
vedti de unde plecam si unde ajungem?numai pt ca tara noastra e prea bolnava si cu prea multe probleme ca sa te poti opri undeva

  Inapoi la articolul Tot mai complicat sa iti faci o firma in Romania

Setari Cookie-uri