Comentarii pe articolul Primul bancher care isi anunta profitul pe primul semestru. Vezi rezultatele Bancii Transilvania


Banca Transilvania pe profit

la 28 Iulie 2010, ora 09:35
"Rezultatul operational al Bancii Transilvania a crescut in primul semestru din acest an cu 68% fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la 233 milioane lei, la 390 milioane lei."
Si atunci cum dracu se explica evolutia pe Bursa a actiunilor TLV, in permanenta scadere ? Cine si ce jocuri face ?
Verba Silviu la 28 Iulie 2010, ora 16:53
Ca bine zici !!!!! Silviu
Doina Popescu la 28 Iulie 2010, ora 17:20
Felicitări domnule Rekkers!
Dar care este prețul acestor rezultate?
Rezultatele dumneavoastră trebuie să se bazeze pe etică și practici comerciale corecte.
Vă reamintesc domnule Rekkers că v-am trimis un e-mail și în iarnă la care nu mi-ați răspuns: banca dumneavoastră și-a încălcat contractul cu firmea mea, Torent Press Brăila și tot dvs m-ați dat în judecată fără niciun temei.
Am câștigat procesul pe care mi l-ați intentat la Tribunalul Brăila dar și cel de la Curtea de apel Galați.
Dar în loc să opriți această mascaradă ați făcut apel la Curtea Supremă ca să tergiversați să-mi plătiți chiria restantă pe ultimile 11 luni însumând peste 14000 de euro deși, eu, cu o firmă mică v-am plătit corect ratele înrobitoare la creditul contractat la firma dvs în condiții de intimidare și abuz.
Și, vă rog domnule Rekkers să ștergeți după site vorbele goale în care spuneți că sunteți o bancă cu suflet și că Banca Transilvania înseamnă oameni.
Am dovada că doi directori ai Băncii Transilvania au decis să mă dea în judecată deși ȘTIAU CĂ FIRMA MEA NU ARE NICIO VINĂ, CĂ RESPONSABILITATEA DE A NU EXECUTA CONTRACTUL APARȚINE CONSILIULUI DE TOP MANAGEMENT AL BĂNCII TRANSILVANIA, CĂ REZILIEREA ACESTUI CONTRACT DE CĂTRE BANCĂ PUNE ÎN PERICOL CHIAR EXISTENȚA FIRMEI TORENT PRESS !

Radulescu Stefan la 29 Iulie 2010, ora 14:49
Cum cei de la well-street pot publica asa ceva fara sa verifice din 3 surse astfel de bazaconii ? Probabil au un astfel de bilant in urma speculatiilor la bursa facute in interes personal de doi directori ai bancii, nu-i asa ? Intrebarea era adresata redactorilor de la Well-Street. Erati o sursa de informatii credibila dar cu asa informatii.......

  Inapoi la articolul Primul bancher care isi anunta profitul pe primul semestru. Vezi rezultatele Bancii Transilvania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile