Comentarii pe articolul Afacere de familie: Cum poti obtine anual 500.000 dolari din vanzari directe


Afacerea

Rrrrr la 28 Iulie 2010, ora 12:26
Tot timpul se spune ca nu conteaza pregatirea anterioara etc etc....ba conteaza enorm de mult daca ai cea mai mica afinitate in a lucra cu oameni sau nu....parerea mea este ca doar cei mai fini psihologi sau mai putin egoisti pot reusi, restul nu prea........fiecare trebuie sa-si puna o singura intrebare: Pot, ma simt in stare sa colaborez, discut si relationez cu sute de persoane ?? si mai ales daca pot sa gasesc forta sa ma modulez dupa fiecare in parte?? pentru mine este foarte clar ca publicitatea aceasta din jurul nostru impersonala tocmai de acee s-a creat: sa fie destinata celor mai multi dar fara a personaliza pentru fiecare in parte acolo fiind o munca titanica care este exact modelul afacerilor descrise aici.....NU sunt partizan al comertului traditional in nici un caz dar este mai simplu de realizat din pacate pentru noi toti.
Si da sunt si alte companii care platesc pentru inscrierea unor noi persoane si da este intr-adevar real faptul ca mari magnati investesc in asta.....dar totusi sa nu uitam ca e mult mai usor sa ajungi in pozitita de a putea in vesti dupa bunul plac decat sa ajungi acolo.....si la final trebuie sa ma intreb daca nu ar putea mai bine sa-si foloseasca pozitia TOTI si sa sustina finalul dependentei noastre ca specie de petrol.....pe urma ne putem orienta linistiti catre produse din acestea minunate pentru sanatatea noastra ...
Madalina la 28 Iulie 2010, ora 20:40
Rectificare: in sistemele de tip MLM in care activeaza si Herbalife, nu castiga nimeni doar din simpla inscriere a unor noi distribuitori. Asta ar fi doar un sistem piramidal, care de altfel este interzis (si)in Romania. Ca si recruter(sponsor informational) castigi doar in momentul in care ai adus valoare respectivei persoane si a avut la randul ei de castigat. Adevaratele afaceri se bazeaza pe WIN_WIN:ambele parti au de castigat.
Antonio Enache la 28 Iulie 2010, ora 21:06
Buna seara, din fericire sunt una din istoriile de succes ale unei afaceri din cadrul aceastei industrii care nu a mai avut pregatire anterioara si nu am mai avut experienta unei activitati in general inainte de a lucra cu o astfel de companie dezvoltand abilitatile de comunicare pe parcurs. Sunt de parere ca orice persoana are dreptul la dezvoltare si la evolutie indiferent de ce a facut inainte, avand posibilitatea sa dezvolte abilitati de comunicare , relationare cu sute de persoane. Eu personal in urma cu 3 ani aveam probleme de a discuta cu 2 persoane odata, acum vorbesc in fata a sute de persoane fara nici o problema, asta datorita unei companii de vanzari directe care imi ofera in acelasi timp posibilitatea de a avea o independenta financiara si a avea toate lucrurile pe care o persoana de 20 de ani si le poate dori. Succes tuturor :)
Manuela Sulea la 29 Iulie 2010, ora 09:29
"Din momentul in care ne nastem si pana cand murim suntem invatati neintentionat sa fim saraci deopotriva din punct de vedere financiar si al timpului" Bill Quain
Saracia in bani o cunoastem dar cea in timp este cu adevarat periculoasa deoarece ne impiedica sa visam si devenim sceptici la succesul altora! Sa fim seriosi toti am fost tineri si aveam multe vise nebunesti legate de un anumit stil de viata dar inaintand in viata fiind angajat, sau nu, visele au disparut!
Da ,oameni buni, de la vise pleaca totul , de la nelinistea care ti-o produc ele cand exista si atunci trebuie sa faci ceva , iar modelul economic MLM o sansa pentru toata lumea desi nu toata lumea va apela la el!
Inlaturati toate limitarile din viata voastra fie ca sunt legate de teama , vinovatie, indoiala, resentimente, lipsuri si treceti la actiune , bucuriile din viata noastra sunt nepretuite!
Felicitari acestor vizionari deoarece ei fac mai usoara penetrarea noastra pe aceasta piata !
Va doresc succes tuturor!
Anaf la 30 Iulie 2010, ora 10:13
PLATESC SI IMPOZITE SOTII MACADRAI PE ACEST VENIT?
CA MAJORITATEA CELOR DIN RETEAUA LOR AU AFACERI DE SUCCES SI DECLARA VENIT 0.
Madalina la 30 Iulie 2010, ora 13:58
@ anaf
sistemul este atat de bine pus la punct incat distribuitorul nu-si poate incasa cec-urile fara a fi legalizata afacerea(indiferent de forma pe care o alege: pfa, intreprindere individuala srl etc).nu exista posibilitatea sa nu-ti declari veniturile!
Raluca Horlaianu la 2 August 2010, ora 01:23
Buna seara!

Cunosc Herbalife si 2000, de cand am inceput facultatea si cautam un venit suplimentar fiind proaspat venita in Bucuresti.
Prin urmare, ii cunosc pe Sergiu si Rodica inca de atunci. Pur si simplu ma duceam la traininguri sa aud istoriile de succes, sa invat cum poti deveni o persoana intreprinzatoare, in conditiile in care nu mai avusesem ocazia pana atunci sa aud toate astea direct de la persoane care vorbesc din propria experienta.
Pentru mine aceasta scoala a fost mult mai valoroasa decat facultatea pe care am absolvit-o.
Greseala capitala pe care am facut-o a fost sa cred ca dupa obtinerea licentei voi avea un viitor stralucit daca voi deveni angajat.
Dupa ce am avut diverse job-uri prin diverse companii am inteles cat de mare e pretul pe care trebuie sa-l platesti atunci cand muncesti pentru altii si nu ptr tine: lipsa de energie prin alimentatia haotica, frustrarea pe care o ai pentru ca nu poti lua decizii, lipsa de perspective pentru viitor, lipsa de timp pentru viata de cuplu, ingrijorarea ca nu poti avea grija de parintii tai din lipsa de timp si de bani, ingrijorarea ca daca, in caz vei gasi timp sa ai copii, nu vei avea timp sa-i cresti si nici bani sa le oferi un viitor decent etc. Lista e atat de lunga, incat ma cutremur la gandul ca as fi continuat toata viata sa fiu angajat.
In 2008, am decis ca este timpul sa reincep consumul produselor si asa am redescoperit noul Herbalife Romania, care pur si simplu m-a lasat fara cuvinte. M-am reintalnit cu liderii care nu s-au inndoit niciodata de valoarea pe care o pot aduce pe piata prin produsele si oportunitatea de colaborare Herbalife, am vazut ce oameni valorosi s-au alaturat ulterior echipei si pe ce trend ascendent se afla aceasta activitate.
Rodica si Sergiu Macadrai au avut o viziune extraordinara si tot ce este Herbalife astazi in Romania se datoreaza muncii de echipa a unor oameni care au decis sa ofere un viitor mai bun familiilor lor si colaboratorilor lor, iar Rodica si Sergiu au avut taria sa depaseasca toate obstacolele si sa fie intotdeauna un exemplu extraordinar pentru toata lumea, prin munca, perseverenta, rabdare, daruire etc.
Sunt mandra ca sunt indrumatorii mei superiori, sunt onorata sa pot scrie cateva randuri cu ocazia recunoasterii valorii pe care au adus-o pe piata din Romania.
Sunt mandra, de asemenea, sa-i vad recunoscuti la nivel mondial pentru ca au creat unul dintre cele mai bune sisteme de instruire din Europa.
Va felicit din toata inima, Sergiu si Rodica!

Cantaragiu Andrei la 9 August 2010, ora 21:40
ma bucur foarte mult pentru succesul familiei macadrai.
probabil ca daca moldova ar fi fost vecina cu germania sau chiar ungaria , ei ar fi fost deja miliardari.
romania nu este din pacate o tara in care poti prospera cu acest tip de produse,ceva chinuit tot iese,dar numai daca te poti baza foarte mult pe niste prieteni sau macar relatii cu venituri peste 1000 euro/luna.
poate peste 50 de ani ne vom putea bucura oricare din noi de aceste suplimente alimentare,dar pina atunci consumati cu incredere ceai de papadie !
Narcisa Choma la 15 August 2010, ora 13:21
este singurul mlm de pe piata romaneasca care spune adevarul.aici esti invitat o data sa vezi , sa asculti sa decizi daca ti se potriveste afacerea . produsele ne sunt necesare si consumul lor ar duce la falimentarea farmaciilor.in caz ca nu vrei sa vezi ...nu te mai bate nimeni la cap! avem farmacii si banci asta spune ca suntem bolnavi si indatorati.herbalife este solutia pentru multi dintre noi .depaseste frica romanule !
dumnezeu iti da dar,nu iti baga in sin.

  Inapoi la articolul Afacere de familie: Cum poti obtine anual 500.000 dolari din vanzari directe

Setari Cookie-uri