Comentarii pe articolul Brandul de tara, prin ochii jucatorilor din turism: Vom vedea efectele peste 5 ani


brandul de tara prin ochii jucatorilor de turism!?

Cirjan Oana la 29 Iulie 2010, ora 07:54
... prin ochii jucatorilor din turism??? Sincer sa fiu nici pe mine nu m-a intrebat nimeni care este parerea mea ca si "jucator". Din pacate preamaritii nosti conducatori nu au inteles nici pana in ziua de astazi ca un brand turistic se creeaza in jurul unui potential si cu sanse de exploatare. Si nu in fircare an se schimba. Brandul de tara trebuie sa fie unul singur pentru totdeauna, el nu cred ca ar trebui schimbat de la an la an. Este ca si cum am schimba numele tarii in fiecare an. Se pare ca si-au dat seama ca turimul cultural nu este un subiect pentru a crea un brand de tara si asta tot pentru ca nu avem infrastructura (adica drumuri), dar is pentru ca nu stiu sa creeze un brand in jurul acestui potential nesfarsit si real, cred dansii ca va merge cu turismul montan la fel de lipsit de infrastructura si care nu are termeni de comparatie cu alte tari. Dupa ce au cheltuit nu stiu cate milioane anii trecuti pentru a crea un brand general de tara, acum incerca tot cu o naluca ca si cea de dinainte.
Fratilor daca nu facem autostrazi si drumri bune de acces la obiectivele turistice de orice fel, cheltuim banii degeaba pe branduri de tara. Parerea mea este ca acesta va fi ales de turistii, prin numarul lor si interesul lor pentru un anumit segment de turism. dar asta dureaza si se creeaza in timp, nu de la an la an. I love Romania!
Cringus Craciuna la 29 Iulie 2010, ora 12:55
Faptele vorbesc ! Realitatea economica este mult mai importanta !
Branza Angelica la 29 Iulie 2010, ora 16:36
...ca si lucrator in turism in aceste vremuri pot spune ca Romania nu are doar Muntii Carpati, dar cum noi romanii suferim de......multe, nu vedem decat varfurile muntilor, ne multumim numai cu atat....important este sa cheltuim bani europeni.... Romania este gradina Europei.... dar este nemuncita si neingrijita...daca am si munci in ritmul in care cheltuim banii imprumutati, Romania ar fi o gradina frumoasa nu am mai valorifica litoralul bulgaresc al Marii Negre, Balta Ungariei si pietrele Croatiei.....
Maria la 29 Iulie 2010, ora 17:57
E un pas important in reabilitarea imaginii Romaniei, dupa scandalurile din ultimii ani legate de comportamentul unor romani in afara tarii. Daca atunci nu am stiut sa fim uniti si sa ne aparam, macar acum ar trebui sa facem front comun si sa sprijinim aceasta initiativa.
Ileana Farcac la 29 Iulie 2010, ora 19:56
poporul moare de foame si nu au unde locui si udrea vrea brend
asta este un proiect d-nei udrea pentru a castiga mai mult in buzunarul dsei
saraca ,nu are unde locui a venit viitura peste ea a ramas fara casa
iar poporul traieste in mizeria creeata de toti cei cu scaune la cap
la 30 Iulie 2010, ora 19:05
daca s-ar dori cu adevarat un produs pur romanesc,de cea mai inalta tinuta si calitate atunci s-ar proceda altfel.avem atatia regizori,producatori si actori de marca pe care ii umilim si-i desconsideram pe nedrept,fara sa le acordam nici o sansa.guvernele post decembriste au aruncat la closetul istoriei si au impins la limita societatii si a disperarii toata cinematografia romana.ne-a placut si ne place sa ne mandrim cu realizarile cinematografiei, ale teatrului si ale culturii romane,dar ii aruncam la cos in cel mai meschin mod de cate ori avem ocazia.domnilor eu sunt un inginer din provincie,fara rude si prieteni in cultura,dar va rog sa va pretuiti valorile societatii(nu ai populatiei ...cum spun cei care au confiscat tara...).daca vreti ceva de calitate dati toti acei bani cineastilor si va vor uimii si in plus veti face si o dreptate,iar daca vreti sa cheltuiti mult pt putin(praf in ochi),atunci organizati licitatii.exista si o alta varianta sa organizati un concurs cu premii a caror valoare totala sa fie 10% si oricum veti obtine ceva mai de calitate si enorm mai ieftin(atentie la juriu).ma scuzati deliram si eu...
Irina Gheorghita la 1 August 2010, ora 15:26
Subscriu comentariului din 30 iulie 2010, ora 19:05, si nu pentru ca sunt tot inginer ci pentru ca este unul de foarte mult bun simt.
Daca tot suntem indemnati, noi cei prosti dar multi , sa incurajam produsele romanesti prin cumpararea lor cu predilectie, de ce nu am proceda la fel la absolut toate nivelele si in legatura cu toate produsele?
Iar eu nu delirez ci chiar sunt convinsa de ceea ce spun !!!!!!!!!!!
Asa zisul brand de tara referitor la dezvoltarea turismului este o gogorita ca si cel din anul precedent!!!!!!!!!!!!!

  Inapoi la articolul Brandul de tara, prin ochii jucatorilor din turism: Vom vedea efectele peste 5 ani

Setari Cookie-uri