Comentarii pe articolul Franks ii raspunde lui Patriciu: Romania e un stat suveran


Patriciu are dreptate

Nastase Iulian la 29 Iulie 2010, ora 10:59
Daca nu din motive de patriotism macar din ratiuni pur economice Dl Patriciu are dreptate..
Scopul oricariu razboi este de a obtine avantaje economice .-Invingatorii beneficiaza de acestea.Invinsii trebuie sa plateasca.
In fata ochilor nostrii se desfasoara un razboi -nu clasic cu arme ci unul financiar. -scopul final este acelasi obtinerea de avantaje economice.
Probabil daca acesta (razboiul financiar ) va esua se va incerca unul clasic cu arme.
Trebuie mare atentie!!
Dan Tudor la 29 Iulie 2010, ora 14:33
Fiecare om are teoria lui in raport cu pregatirea, experienta si capacitatea de a intelege situatia...
Personal inclin sa cred ca guvernul face un mare deserviciu tarii pe termen lung, tot imprumutind de la FMI.
Dece se tot amina acele masuri dureroase dar necesare....dece nu se revizuioeste din temelii sistemul fiscal din Ro., dece se alimenteaza perceptia omulyui de rind ca se poate si cu octa unica mai mica (10%)....
SAU si Canada, sunt state unde e inca recesiune puternica , translatat sunt f fmulti someri si sansele de gasit de lucru sunt f mici...totusi datorita sistemului lor de taxare progresiv au finante in visterie si pot lua atit masuri de incurajare a economiei cit si masuri de sustinere a paturii largi de someri....retraining, grants for new business, etc.
Totul pleaxa de la cit la suta din populatia activa e bugetara si cit trebuie redus cit mai repede ptr echilibrarea baalantei ca prim pas si aapoi relansarea economica a Ro prin investitii masive in infrastructura si industria romaneasca.
Constantinescu Ciprian la 29 Iulie 2010, ora 17:24
Dan Tudor, Canada nu e in recesiune asa cum crezi!Locuri de munca exista,adevarat nu la nivelul anilor dinainte de criza, dar exista plus de asta sistemul bancar din Canada e beton, aproape ca nu a fost afectat de criza.

  Inapoi la articolul Franks ii raspunde lui Patriciu: Romania e un stat suveran

Setari Cookie-uri