Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


Change Transport

la 29 Iulie 2010, ora 13:02
Cum spuneau pe Twitter Alex Buga ( @AlexBuga ) si Codrin ( @CodrynM ) : http://changetransport.com/ chiar mi plcea logoul nou al Romniei. Pcat ca e al dracu de inspirat. Ce mai ramane de spus?
Moisa Viorica la 29 Iulie 2010, ora 17:22
De aproximativ o luna de zile incerc sa nu mai privesc tv-ul,dar nici un program.
De ce ? Pentru ca nu vezi nimic de calitate,iar emisiunile toate,fie de politica , fie de economie sau stiri toate nu fac altceva decat sa te invenineze si sa-ti pui capat zilelor.
De aceia romani am un mesaj pentru voi:
-ACEASTA TARA NOI O FACEM , DACA NU SUNTEM PUTIN MAI INTELEGATORI , PUTINI MAI MALEABILI , PUTIN MAI MUNCITORI, PUTIN MAI ATENTI CU TOT CE ESTE IN JURUL NOSTRU VOM AJUNGE LA PIERZANIE.
Daca nici noi nu ne mai laudam tara este jalnica starea in care am ajuns.
Inconstient si constient uneori ne facem foarte mult rau.
Iar brand-ul de tara atata timp cat este pozitiz si aduce bani in tara,restul nu conteaza.
Zota Corneliu la 29 Iulie 2010, ora 17:34
E destul de bun pentru inceput.. Se misca ceva in dirctia buna si in turismul romanesc.Sa nu se deoache...
Tanaka_Ro la 30 Iulie 2010, ora 04:48
cred ca e o facatura de blogger, sau prin intermediul unui blogger.

oricum e magistral sa manipulezi media si sa pui o tara intreaga "la fiert".

astept lansarea "bus-ului", acum ca site-ul a fost promovat.

tanaka_ro
Tanaka_Ro la 30 Iulie 2010, ora 04:49
"Change Transport" cred ca e o facatura de blogger, sau prin intermediul unui blogger.

oricum e magistral sa manipulezi media si sa pui o tara intreaga "la fiert".

astept lansarea "bus-ului", acum ca site-ul a fost promovat.

tanaka_ro
Ioan Voica la 30 Iulie 2010, ora 17:00
Ca toate lucrurile din aceasta tara e pe dos, adica pune caruta inaintea cailor. Brandul nu e numai prost e mai ales inutil. Orice turist va veni in Romania va transmite celorlalti sa nu mai vina. Stim de ce. Cum treci granita Romaniei din Ungaria incep aprcarile aflate la margine de drum, si nu in afara, ceea ce inseamna pericol marit de accident dar si inconfort pentru ca te opresti sa te odihnesti , sa te relaxezi. Inconfortul vine si de la muntii de gunaie adunati in jurul containerelor de gunoi din aceste parcari neridicat de luni si rascolit de animale hoinare in cautare de resturi de hrana. Apoi drumurile sunt proaste, periculoase, cu soferi prea grabiti si agresivi daca unul se gaseste sa mearga dupa lege etc. Apoi vin localitatile sarace cu oameni posaci. Apoi ajungi la muzee sarace ponosite lipsite de actualitate in prezentare. Incerci un turism de agrement dar zonele verzi sunt pline da resturi din weekend. Incerci sa evadezi mai departe dar la telecabina este coada de 5 ore. Multe din aceste instalatii au 30-40 de ani vechime deci vor aparea problemele. Dupa ce urci la Zugspitze cu instalatii de ultima ora ti-e frica sa calci intr-o telecabina romaneasca. Sa nu vorbim ca cele de dincolo sunt din sticla pe schelet metalic si ofera o panorama extraordinara a zonelor strabatute. Turismul se bazeaza si pe turistii tai, mai ales in anii grei de criza. Dar oamenii nostri sunt prea saraci pentru asa ceva. Oamenii care muncesc au nevoie de odihna si de distractii si de multe altele care vin tot din turism, tocmai pentru a munci mai bine. Poate ar fi bine sa-l intrebam pe Ceausescu de unde lua el banii. Poate ne vin idei. Forta de munca a Romaniei este de vreo 12,5 milioane de oameni. Azi muncesc vreo 5,5 milioane. Vreo 3 sunt pe afara si 1 milion in somaj si rstul pe nicaieri. Dati-le de munca si veti avea bani din impozite, din consumul lor ca turisti etc. Si atunci turismul va avea bani sa se dezvolte din surse proprii, statul va avea bani de infrastructura din surse proprii etc. La acesti bani proprii se pot atrage si surse de afara pe masura.
dupa 20 de ani de lichidare a economiei acestea sunt consecintele. dragi politicieni, conducatori, ganditori, pleasiristi etc., acum e momentul sa incepeti sa puneti ceva in locul vechii economii si a mai noilor miliardari de carton. Sunteti capabili sau va dati la o parte. In buna traditie romaneasca va veti tine de putere chiar daca va veti scufunda cu ea. Iar cei capabili vor fi marginalizati. Nu a raspuns nimeni din sistemul bancar pentru creditele neperformante, salariile sunt aceleasi, ma refer la varf. Isarescu cheltuie miliarde de euro ca sa tina cursul . Toate astea de unde? Se imprumuta tara si plateste plebea marginalizata ca fiind proasta. Si iar si iar. Si mai vine o revolutie si mai inlatura pe unii si apar alti oportunisti sa le ia locul. Pana cand acest joc? Cine-l opreste?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Setari Cookie-uri