Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


Brand turistic

Rusanescu Dumitru la 29 Iulie 2010, ora 13:12
Inainte de brand trebuia sa avem drumuri si autostrazi normale, servicii de cazare si de masa, ghizi instruiti, hotelieri ospitalieri, etc.
Preda Crtistian Ion la 29 Iulie 2010, ora 13:26
nu sunt de acord cu aceasta prezentare, presupun ca orce utilizator care cunoaste cat de cat programele pentru publicitate, editoare foto si are cat de cat putina imaginatie si cultura turistica va putea obtine un slogan mai bun, eu propun sa organiza-ti un concurs online pe aceasta tema si ve-ti vedea ca foate multa lume are mai multa imaginatie si vor pune mai mult suflet in creearea acestuia.
Viorel Georgescu la 29 Iulie 2010, ora 15:27
Ce "Brand"...Pt ce avem nevoie de ministerul turismului????Ce are in dotare acest"minister"????NIMIC bani de tocat.Daca ar fi avut 20 de hoteluri pe litoral si 20 baze proprii montane ar fi putut mult mai bine sa arate ce se poate face...avea oferte care ar fi "batut"orice "evazionist capitalist" cu servicii bune si ar fi scazut preturile.STATUL a fost si va fi cel mai bun administrator.Cata publicitate se facea in anii 70-80 si aveam totul ocupat de italieni, nemti, nordici,cehi,polonezi????Eu nu m-as duce pe litoralul romanesc sa-si bata joc de mine un neica nimeni ajuns patron de hotel. Mai bine ma duc in Grecia sau in Bulgaria ,dar cel putin simt ca sant bagat in seama ca sant turist.Avem ministerul turismului, Ministerul agriculturii, dar noi nu mai avem nici TURISM si nici AGRICULTURA.Un minister TREBUIE SA GESTIONEZE CEVA.
la 30 Iulie 2010, ora 12:50
Un chici plagiat pentru a justifica niste bani care puteau fi utilizati in alte scopuri mai concrete.Rusine , avem lucruri mult mai originale si care ne reprezinta ca popor,specialisti in domeniul publicitatii care ar fi facut ceva mult mai reprezentativ si la un cost mult mai acceptabil.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile