Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


Ce mai murdarim de dragul lui Felix?

la 29 Iulie 2010, ora 13:19
Urmariti in paralel descoperirea facuta de ANTENA 3 potrivit careia logo-ul e un plagiat. In rest e cool, decent. Culmea e ca marii analisti de la televiziune (spuneti-i antena, ca va fi copiata si de realitatea) au ajuns la concluzia ca Udrea a cheltuit 70 de milioane de euro pentru logo si ca oricum n-are rost sa facem propaganda (platita de UE) pentru frumusetile Romaniei ca strainii tot nu vin (cat timp la putere sunt astia...). Daca e sa fim cretini, ma rog... dar hai sa ne uitam si la alte tari care primesc bani de la UE pentru atragerea turistilor straini si nu a fost luat in tarbaca niciun ministru.
Griu Dumitru la 29 Iulie 2010, ora 15:34
Intrebarea de baza e: cine pe cine a copiat?
Cat priveste asemanarile, ele se regasesc in toate melodiile de ex. si nimeni nu mai acuza de plagiat. Cei de la Antene demult au incetat a mai fi jurnalisti onesti si uniform distantati pentru a fi corecti. Sunt partinici si nu mai vad decat ceea ce vor sa vada, sau mai degraba ceea ce isi inchipuie.
Pentru mine, ca simplu consumator, e un logo bine realizat. Da senzatia de liniste, de curat, de natural. Poate ca ei il vad altfel. E dreptul lor, dar nu si dreptul a improsca cu noroi tot timpul. Chiar nu mai avem nimic bun noi, romanii???
Mazareanu Adrian la 30 Iulie 2010, ora 11:22
cand vreodata vom avea si noi ceva bun in turismul romanesc?
mai bun ca udrea?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile