Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


O initiativa buna

la 29 Iulie 2010, ora 13:30
Cei care critica orice initiativa , indiferent din partea cui vine, sunt cei nu vor nimic,si nici ca altul sa faca ceva iar pe unde trec ei nici iarba nu creste.
Parerea mea este ca trebuie sa dezvoltam ceeace avem de la dumnezeu care nu poate sa ne bage si-n traista.
Ana Ana la 29 Iulie 2010, ora 15:09
d-le ,d-na , .. sunt de acord cu ceea ce spune-ti ca trebuie sa dezvoltam ceea ce avem de la mama natura sau de la dumnezeu , .insa cuiul lui pepelea aici se regaseste; ce avem noi au si altii

"Munții Carpați reprezint un lanț muntos, aparținnd marelui sistem muntos central al Europei. Carpații cuprinși ntre Bazinul Vienei (care-l separ de lanțul alpin) și culoarul Timokului (care l separ de Stara Planina, n Peninsula Balcanic) formeaz un arc cu o lungime de 1500 km și o lțimea maxim de 130 km, desfșurndu-se pe 6 n latitudine și aproximativ 10 n longitudine. Se ntind pe teritoriul a șapte state: Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Ucraina, Romnia și Serbia."
deci d-le ... inca 7 state beneficiaza de carpati si daca ar fi sa aleaga cineva in care din gradina carpatilor va merge? . , consideri '' gradina noastra '' exceleaza ca sa usureze alegerea catre tara noastra? ma indoiesc!

...apoi cat de restul comentariilor din text faceti risipa de etichete prost puse. ..
.. critica e constructiva d-le !nimeni din cei care au scris aici nu doreste raul Romaniei , nici chiar d-vs , d-le 29 iunie . Considerati ca suntem toti la o masa rotunda si dorim sa scoatem un produs bun care sa ne ajute pe noi romanii !cum am face-o ? lingand ? slavind cheltuiala de zeci de mii de euro care din punctul de vedere al majoritatii sunt banii pierduti datorita prostului serviciu platit .?

.... un wekend placut va doresc in gradina carpatilor , inconjurat de bidoane ,hirtie igenica, atentie pe unde kalcati , ... conserve ruginite, cai morti , case derapanate, sosele impracticabile , ospatari care nu se obosesc, balarii cat vezi cu ochiul incepind din prima gara ...birturile din sate ,campurile nelucrate, padurile jefuite, lacurile murdare , ....off... mai e nevoie sa insirui ? .... as avea nevoie de pagini cu lucruri care put si sunt urate i nacesta gradina a carpatilor romaneasca ,, si klar sunt mult mai multe decat cele frumoase .... !






  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Setari Cookie-uri