Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


este complet,total si iremediabil ...mediocru.....ar fi fost o idee sa fi fost prezentate publicului o serie de variante.

Norocea Madalina la 29 Iulie 2010, ora 13:49
nu mi se pare ca descrie un brand in adevaratul sens al cuvantului. e doar un logo...si atat.....si in plus.....doar carpati???? marele avantaj al Romaniei, pe care pana si copii din clasele 1-4 il invata la geografie, este diversitatea reliefului. trebuia pus accent pe acest lucru, pentru a evidentia multitudinea optiunilor pe care un posibil turist strain le-ar avea vizitand tara noastra. in cateva ore ajungi de la mare la munte, de la delta la podis..dar astea sunt bla bla-uri pentru unii. vorbea cineva de diversitate intr-un articol publicta tot aici, de orase medievale, de cate alte lucruri. unde apar toate acestea? ne-am limitat la carpati. asa si???? carpatii nu sunt doar ai Romaniei, nu incep de la granita si se termina la granita. e absurd. si in plus imaginea prezentata e mediocra, nu atrage cu nimic, nu te face sa zici WOW!, pe langa faptul ca e plagiata. tare sunt curioasa de spotul publicitar....pe ala unde-l vad? prima data cand am vazut spotul Turciei, coloana sonora care completa perfect imaginile am ramas cu un zambet pe buze. astept sa vad ce reactie imi starneste spotul nostru.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile