Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Marina Ungureanu la 29 Iulie 2010, ora 18:50
cea mai proasta idee! de 20 de ani exista numai idei proaste ! nu ma mira ; cucoana cu pricina nu stie ce insemna "brand"..sau o fi vrut sa spune brandy??
Rotaru Constantinovici Roberth la 30 Iulie 2010, ora 23:18
steril din toate unghiurile. spuneti sloganul si raspundeti la intrebarea;pe ce drumuri ajung turistii straini?sau alta intrebare; unde ii cazam ?sau alta intrebare ce facem cu ei daca se strica la burta de la mincarea expirata,in care spital ii internam ca nu mai au medici ?sau alta intrebare ;sinteti convinsi ca ii veti putea prinde pe infractorii care le vor sparge masinile?alta intrebare;ati semnalizat pe vreun drum afectat de inundatie ca este rupt sau podul nu mai exista ?ce vreti sa le aratati ,oltul si argesul plin de peturi sau locurile unde s-au taiat copacii si s-au format viituri ,pe siret ,bistrita,trotus mai am o propunere ,ducetii la granita cu ukraina sa vada cum cedam teren de bunavoie . si cum tisa intra pe teritoriul romaniei .ia spuneti acum sloganul sa vedeti cum suna.CHIAR NU VA ESTE JENA????????

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile