Comentarii pe articolul Specialistii in branding despre logoul Romaniei: Comun, imbatranit, eventual plagiat


CULORILE ungariei

Prime Dacicus la 30 Iulie 2010, ora 09:47
ca sa ne intelegem de la inceput - furt pe fata , si in plus si improscare cu noroi pe imaginea Romaniei, culoriel noastre sunt rosu , galben si albastru, nu verde portocala etc.

NU CRED ca tre sa vina o firma din spania sa imi dea lectii cum sa arate brandul tarii mele, se poate decide asta printr-un concurs a carui organizare nu ar fi costat mai mult de 50.000 euro.

DAR asa e planul, romanii sa nu mai aiba incredere in tara lor, in conducatorii lor, si azi maine sa se vanda pe nimic strainilor din NOUL imperiu roman
Anton Maria la 30 Iulie 2010, ora 21:08
Daca ati fi dat aceasta tema copiilor ROMANI de clasa a 5 a ar fi facut-o mult mai frumos mai expresiv, pentru ca ar fi gindit-o romaneste si ar fi costat poate 50 euro de copil participant.
Dar dupa mintea creata si nigusta a udrei si a celor din jurul ei car nici macar nu cunosc GEOGRAFIA TARII, oportunitatile pe care aceasta minunata tara le are, nnormal ca s-au cheltuit 900.000 de euro pe ceva copy-paste din google.
Se pare ca nu se doreste nimic bun in tara asta, parca intentionat se fac lucruri care sa justifice intr-un fel hotia pe fata.
Este inadimisibil- ca ministru al turismului - sa apelezi la companii straine sa faca reclama la ceea ce conduci si administrezi , pardon brandul romania, am uitat ca asa se spune la reclama.
sa ma ierte doamna, superministru al turismului romanesc.
asta este TRADARE fata de neamul , istoria si cultura ce o mostenim de cel putin 2000 de ani.
Asta simtim noi adevaratii ROMANI, UMILINTA, TRADARE, si nu avem putere sa scapam de aceste panarame (udrea, vanghelie, berceanu, voiculescu, geona, etc......... Dumnezeu ii stie pe toti asa cum ii stim si noi si sper ca intr-o zi sa plateasca cu virvf indesat toate aceste crime.

  Inapoi la articolul Specialistii in branding despre logoul Romaniei: Comun, imbatranit, eventual plagiat

Setari Cookie-uri