Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


brand ?!

X la 30 Iulie 2010, ora 12:20
Cel mai usor lucru in viata este sa acuzi, sa distrugi, sa desfiintezi, sa afirmi ca te pricepi la toate si la tot !
Astazi insa traim ceea ce meritam sa traim avand in vedere ca nu am luat atitudine atunci cand a fost momentul.
S-a demonstrat anul trecut ca totul a fost un fiasco...dar acum trebuie sa retraim aceeasi experienta pe alte sume de bani mult mai mari, bani pe care pana la urma tot noi, romanii ii platim din buzunarele noastre.
Nu contesta nimeni legalitatea , sunt convinsa ca aici TOTUL este facut pentru a fi absolut legal, ci originalitatea si functionalitatea-gradul de atractie si impresionalitatea acestei "realizari".
Avem in tara multi specialisti care ar fi putut realiza acest . . .lucru.
Si inca la cu totul alte cote. . .
Sunt foarte multe de spus . . .
Insa eu una as fi rulat acest capital in tara cu specialistii mei ROMANI de branding care nu doar ca sunt f buni, au nevoie de bani dar trebuie sa fie si ei promovati pe plan international pt a rula in tara , la randul lor, capital atras din afara, prin aceasta facilitate..... Si nu sunt doar 3 firme de specialitate in ROMANIA...
Ma revolt si nu pot scrie tot ce,si cum gandesc, dar este f putin important acest lucru.
IMPORTANT ESTE CA CA IN ROMANIA CONDUCEREA S-A SPECIALIZAT IN ERORI FLAGRANTE - toate facute in detrimentul nostru, AL TARII.
Dar si greseli dupa greseli , pun sub semnul intrebarii actiunile care le genereaza.
Deci, cu regret , trebuie sa ma aliniez parerii generale : inca un fiasco...
..........si adaug ce am scris, la tot ce s-a scris si s-a spus pana acum pe marginea acestui subiect
Oricum adevaratele probleme ale noastre : romanii si Romania, sunt altele mult mai crude si mai grele, iar atitudinea noastra a romanilor indiferent de varsta, ar trebui sa fie mult mai radicala si mai combativa si mai la obiect cat mai repede.
la 30 Iulie 2010, ora 13:17
Slabut...Cred ca si unul mai putin cunoscator ar fi putu realiza ceva mai eficient si cu bani mult mai putini...Nu stiu ce sa zic...Nu numai aici dar si in alte situatii s-au cheltuit si se cheltuiesc o graoaza de bani in timp ce la altii se taie din salarii, sunt bani nepotriviti la locuri nepotrivite. Nu este momentul pentru cheltuieli nejustificate 100% mai ales in situatia dramatica de acum cand se cer multe restrictii la alte categorii de populatie...

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Setari Cookie-uri