Comentarii pe articolul Brandul de tara, prin ochii jucatorilor din turism: Vom vedea efectele peste 5 ani


Lupta pentru Brand-uri sau lupta pentru adevarata traditie?

Francisca Raluca la 31 Iulie 2010, ora 20:44
Hai serios acuma! Croatia nu prezinta un adevarat sau original lux in schimb preturile sunt tare umflate.
Zbor direct... interesant si mai ce?
Iarasi vad in partea stanga la Slide-ul 4 un tip care nu imi prea suscita interesul decat pentru faptul ca vine cu lucruri pe care orice copil de 5 ani le stie.
Omu-i in general fiinta rationala si romanu mai presus decat altii cauta in fiecare litera sau semn de punctuatie cate un mic chitibus.
Asa ca ii recomand domnului sa mai puna osu la munca si sa apara cu reflectii mai dezvoltate.
Ce trebuie in primul rand este sprijinim domeniul agricol sa fie convinsi tinerii ca merita sa plece de la orase unde isi pun bete in roata unii altora si oricum nu au chef de munca si sa se duca la sate sa munceasca si sa dezvolte zonele rurale.
Sunt sate in Ardeal unde nu mai sunt decat batrani, cu case, cu pamant, dar copii fie nu au fie nu sunt interesati e locic ca vin alte etnii sa ne ocupe pamantul daca noi nu suntem interesati de el.
Nu vreau sa supar pe nimeni cu comentariul meu, dar sincer poate vedem ca sunt si alte porti pentru dezvoltarea turismului decat copy-paste occident iar fetele noastre nu mai stiu ce este acela un razboi de tesut, nu mai stiu sa joace o hora, nu mai stiu sa gateasca o mancare traditionala da vrem turism.
Poate mai sunt unii care mai stiu, dar prea putin.

  Inapoi la articolul Brandul de tara, prin ochii jucatorilor din turism: Vom vedea efectele peste 5 ani

Setari Cookie-uri