Comentarii pe articolul Miliardarii Romaniei: Nu avem cash ca sa facem donatii ca americanii


????

Norocea Madalina la 6 August 2010, ora 12:11
observ ca toata lumea blameaza pe cei ce au facut aceste declaratii. nu contesc ca poate au furat, probabil..cel mai probabil ca au facut si asta,,evaziunea fiscala in Romania si furtul de la stat se manifesta la toate formele pe care un agent economic le poate lau, de la crasma de la tara care da " pe datorie" si " scrie la caiet" asa zisul "profit nedeclarat" pana la comapniile mari.. in fond, oamenii sunt consecinta mediului in care traiesc, mereu au fost si mereu vor fi, la fel ca si afacerile lor. consider ca mai mari hoti sunt cei din clasa politica decat antreprenorii care chiar au incercat sa construiasca ceva..si pana la urma ideea asta ca statul tre sa ne dea..sa ne faca....asta ne transforma intr-un popor de lenesi...statul trebuei sa creeze mijloacele si este mai mult decat evident ca nu face acest lucru din moment ce toate masuri acestea 'geniale" nu fac decat sa sugrume initiativa privata si sa descurajeze mediul privat. locuri de munca nu..de ce? pentru ca toata lumea e nevoita sa stranga cureaua, suntem nevoiti sa reducem consumul,,,la orice nivel. iar acum....din pura pana de idei se pun tot mai mari presiuni asupra acestor oameni, acestor companii..si rezultatele ma indoiesc ca vor fi cele asteptate de genialii de politicieni. toata lumea se va reloca si vor ramane sa conduca o umbra de tara.
GOOD LUCK WITH THAT!
Coman Vasile la 6 August 2010, ora 16:35
mi se face sila cand aud ca "romanii nu muncesc" sau ca "romanii sunt lenesi".
am muncit din greu 10 ani, incepand de pe bancile facultatii. in acesti 10 ani nu am auzit o data un manager/patron de firma care sa zica ca-i merge bine... indiferent ca au fost perioade de boom economic sau de criza. in schimb limuzinele lor se schimbau din ce in ce mai des si deveneau tot mai mari, la fel si vilele.
la fel spunea si tariceanu in perioada de boom economi: nu avem productivitate, romanii nu muncesc, etc.
ei bine, pe hartie intr-adevar, rezultatele erau foarte slabe, marile firme apareau pe site la finante cu pierderi, chiar daca functionau 24/24, in schimb actionarii si conducatori acestor firme isi construiau palate. sictir

  Inapoi la articolul Miliardarii Romaniei: Nu avem cash ca sa facem donatii ca americanii

Setari Cookie-uri