Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Divan - lucru turcesc bine facut (o cronica subiectiva)


Articol despre 1 restaurant dintr-o mie

Nicu Andreea la 6 August 2010, ora 16:48
Nu reusesc sa inteleg cum alegeti sa faceti reclama la unul sau altul dintre... orice ar fi ele (restaurant, magazin, banca, business). Acolo, langa restaurantul turcesc din Centrul Vechi sunt o mare gramada frumoasa de localuri deosebite
Eu chair v-am solicitat in urma cu ceva timp un spatiu de reclama sau un articol de orice fel si nu am primit deloc raspuns. Ba chiar pe facebook mi-ati sters postarea spunand ca este reclama.
Totusi un articol despre afacerile cu Hoteluri si extinderea inspre alte businessuri m-ar interesa in continuare
Alina la 9 August 2010, ora 11:50
am fost si eu la Divan , foarte frumos prima oara , senzational ,atat de tare mi-a placut incat am decis sa revin dupa 4 zile impreuna cu sora mea ( aveti dreptate cu chelnerii ) .
cand surpriza dupa 20 de minute o vad pe sora mea ingrozita nu din cauza ca ii era frica ci ca stie care este cea mai mare fobie a mea
sub scaunul din fata un sobolan manca din ceea ce le pica de pe masa oamenilor
instant m-am ridicat ,platit si plecat
nu stiu exact de unde vin si cat de multa colcaiala e in zona dar sa te duci sa platesti 200 RON pentru 2 persoane si sa vezi sobolani sub mese nu e tocami placut

sper ca nu este asa in tot centrul istoric

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Divan - lucru turcesc bine facut (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile