Comentarii pe articolul 10 motive pentru care suprematia iPhone este in pericol


cre ca

Olaru Constantin la 9 August 2010, ora 08:30
Daca pentru voi astea sunt motive, imi pare rau sa va anunt, dar trebuie sa mai cautati. Articolul e slab, foarte slab, si motivele nu sunt intemeiate. Daca apuci sa compari OS-ul apple cu symbian, si fiabilitatea apple cu android personal va zic ca va lipseste o doaga. Apple e amenintat, dar e departe de a fi detronat. Daca nu ma insel, si nu ma insel, cea mai scumpa companie IT nu mai e de vre-o luna doua microsoft. E apple. Nu doar cu iPhone, dar per total apple a reusit sa se impuna. Si inca ceva.. numai pentru cate copii sunt si concurenti direct pentru un sigur device, cred ca spune multe despre ce a reusit Jobs.
Costan Maria la 29 August 2010, ora 16:35
Bai prietene...singurei persoane careia ii lipseste o doaga este tu...Mie articolul mi se pare chiar reusit...Insa...nu stiu cine Dumnezeu...a stabilit ca iPhone e taticul lor...? Adica: "S-a lansat noul iPhone...si este Dumnezeul aparatelor mobile!"... Poftim? Si eu daca as avea buget de cateva zeci de milioane de dolari/euro pot sa dau bani unei agentii de publicitate sa imi faca un spot publicitar dupa bunul meu plac...Si ar mai fii o chestie...NU EXISTA TELEFONUL MOBIL PERFECT!!! Toate au plusuri si minusuri... ;)

  Inapoi la articolul 10 motive pentru care suprematia iPhone este in pericol

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile