Comentarii pe articolul Cum au disparut banii din conturi? Un sef din sucursala, printre suspecti


Nesiguranta Ón bancile din Romania

Vlad Elena la 12 August 2010, ora 17:27
Nu mai merita sa-ti mai ti cont la nici o banca din Romania, asta se numeste jaf, a dus credibilitatea catre clinti la cota zero.
Fara sa investeasca Ón tehnologie de ultima ora care sa-i apere de infractori, vor risca enorm de mult.
Cine credeti ca va mai avea curajul sa -si depuna economiile la astfel de bancii , ma refer Ón primul rÓnd la romanii de rÓnd!
Organele abilitate din Romania sa cerceteze cazul Brasov iar masurile ar trebui sa fie drastice Ón primul rÓnd fata de banka , de conducerea acesteia, iar conturile clietilor jefuiti sa fie reconstituite cu sumele care au fost furate.

Florin Cezar la 14 August 2010, ora 16:16
Banii le sunt inapoiatzi, banca e taxata pentru fiecare plangere.

degeaba acuzam pe unii si pe altzii, problema e plecat de la om, pt ca nu legile si nici sistemul lor de sigurantza nu neau furat acum si nici altadata, ci noi romanii ne furam intre noi, pt ca nu suntem instare sa facem altceva, decat sa ne furam unu pe altu... dece va mai mirati de starea in care suntem cand totit fura, si culmea niciodata nu e vina lor (nu are ce manca, nu mai are bani de chirie, nu mai are cu ce sa joace la jocuri de noroc, sau cel mai distractiv" pai daca puteam ")

  Inapoi la articolul Cum au disparut banii din conturi? Un sef din sucursala, printre suspecti

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile