Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Casa di David sub asediu (o cronica subiectiva)


ATENTIE

la 13 August 2010, ora 11:55
Sunt director- angajat- la un complex hotelier. Daca esti angajat vorbesti frumos. Degeaba ai mincare buna...nimeni nu mai maninca mincare romineasca si sanatoasa mincam numai tot ce este sintetic... aviz si sfat: cautati oameni cu experienta minima 15 -20 ani si cu intelepciune si sigur veti rezista pe piata. Fiti seriosi, dragi patroni si corecti cu angajati si veti avea succes. nu mai fiti smecheri. rominii sau saturat de smecheri.
Calin Mailat la 14 August 2010, ora 11:07
Nu-mi aduc aminte sa fi existat un incident in care un client sa fie amenintat la "Casa di David" , desi recunosc ca unora dintre corporatistii care cred ca au venit pentru o noua colonizare in lumea a treia, nu li sa facut intotdeauna pe plac.
Articolul dvs, contine niste inexactitati, dar poate studiile asupra fizicii v-au facut sa calatoriti in spatiu-timp. De exemplu, foie gras-ul cu humus nu mai este pe menu de mai bine de un an, el fiind inlocuit de unul cu creme brulle de foie gras si smochina proaspata prajita in foaie de won-ton, asa ca era imposibil dupa legile fizicii cunoscute sa primiti si humus si smochina. De asemenea, vita doar cu trufe a fost inlocuita de cea cu morile (zbarciog) si trufe de ceva vreme. Ar fi interesant sa precizati cum a-ti putut compara menu-rile celor trei locatii cu niste preparate care existau pe menul nostru inainte ca Bonton si Aqua sa fie deschise.
Haralambie Harpalete la 15 August 2010, ora 04:28
Sfat! Inainte sa criticati asigurati-va ca aveti lectiile facute... nu cele de fizica.
"li s-a facut" nu "li sa facut"
"creme brulee" nu "creme brulle"
"wonton" nu "won-ton"
"morille sau mai simplu morel" nu "morile"
"ati putut compara" nu "a-ti putut compara"
"meniurile, meniul" simplu si curat nu "menu-rile, menul..."
...cam multe greseli domnule, este rusinos.
Defayard la 19 Septembrie 2010, ora 19:52
Hey, nu e asa o mare greseala! S-a mai intamplat si la altii! Doua la primarie, trei la Prefectura, unu la Scoala de fete...Si uite se face o cronica de restaurant....

Go Forest, Mr Butunoiu.....

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Casa di David sub asediu (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile