Comentarii pe articolul Mandat de arestare pentru directorul de operatiuni al Credit Europe Bank


care este suma pana la urma?

Dan Moldoveanu la 13 August 2010, ora 16:37
Ieri ati spus 1,5 Mil Euro....daca nu ma insel. azi, din articol reies 200.000 de Euro iar concluzia finala este de 85.000 Euro. Nu mai zic de articolele de Marti si Miercuri...e o aiureala totala...nu sunt genul care sa se planga de articole dar nu mai au nici o logica....
Florentina Barbalata la 13 August 2010, ora 22:52
de acord. si ce e mai periculos e ca oamenii chiar se iau dupa astfel de articole. oare chiar nu se poate verifica informatia inainte de a apare in presa? cei care scriu aceste articole pot fi si ar trebui trasi la raspundere. una e sa vorbesti de o frauda de 85.000 eur si cu totul altceva cand suma e 1,5 mil eur.
Monica Crisan la 15 August 2010, ora 02:56
Coruptia in Romania si goana dupa bani nemunciti e la ordinea zilei. Ma intreb persoanele care faceau tranzactii cu doamna directoare in parcari cum am auzit din anumite surse, ce aveau de ascuns de nu puteau sa-si deschida personal conturile in banca. Aveau ceva de ascuns? Era o evaziune fiscala in afacerile lor si nu vroiau sa fie prinsi? Asa se intimpla cind inseli statul si de fapt poporul , cu incasarile fugi repede in locuri si la persoane dubioase sa nu te prinda altii. Cei care au avut LEGAL deschise conturi in banca trebuie sa-si primeasca banii inapoi dar cei care erau in anturajul vicios al directoarei trebuie sa sufere concesintele si poate vor invata ceva din asemenea prietenii. Ar trebui toti cei care au dat banii personal doamnei sa fie si ei verificati la rindul lor ca toti au contribuit la situatia creata.

  Inapoi la articolul Mandat de arestare pentru directorul de operatiuni al Credit Europe Bank

Setari Cookie-uri