Comentarii pe articolul Vezi cum sunt distruse tigari in valoare de 1 mil. euro


Cum sunt distruse tigari in valoare de 1mil. euro

la 16 August 2010, ora 16:32
Ca se distrug aceste produse de contrabanda ar fi de comentat.
1. Valorificarea ar fi cea mai buna cale pentru a acoperi cheltuielile ce se fac in cadrul operatiunilor de depistare si confiscare a marfurilor de contrabanda.
2. Nu se spune cat costa statul roman distrugerea acestora cine incaseaza aceste sume si eventual la cate persoane se imparte.
3. De ce distrugerea a fost atribuita unui fabricant de tigari? Cum a castigat dreptul de a distruge aceste tigari. Presupun ca este o adevarata batalie sa obtii acest drept.
Punctele doi si trei arata marsaviile ce se fac. Cine (persoane particulare cu inalte functii in stat) are de castigat din aceste distrugeri in afara de firma care se ocupa cu distrugerea pachetelor de tigari? Cat de real este procesul de distrugere? Ce cantitate de tutun se recupereaza si se repune in vanzare sub numele firmei ce se ocupa cu distrugerea?
Iata cateva din dedesubturile problemei ce ar trebui sa fie investigate si aratate publicului. Sa fie aratati cu degetul toti marii farsori care cu "gaselnitele" lor se imbogatesc.
Rusine. Rusine cand se spune ca de la groapa de gunoi se mai puteau recupera ceva din tigarile distruse. Cine recupera si cat? Erau acei care culeg chistoace de pe drum pentru a le rula in hartie de ziar si a le fuma. Cat puteau recupera si ce paguba faceau acestia firmelor de tigarete?
Multumesc pentru faptul ca am avut acest spatiu in care sa-mi prezint punctul meu de vedere.
Cu stima,
Aurelian Popescu
la 16 August 2010, ora 17:54
daca statul roman castiga 20-30 poate si 50% din valoarea unui pachet de tigari 'la alb" din cele confiscate ar trebui sa castige 100% sau 90% -sa spunem ca cel care le castiga la licitatie nu le fumeaza el pe toate si sa-i dam si lui un mic castig.
de ce sa nu castige din aceasta afacere si u sa cheltuie cu distrugerea ?
doar statul suntem noi cu totii!!!!!!!!!
si banii de la Fmi noi ii vom plati nu firmele de tutun
Radu

  Inapoi la articolul Vezi cum sunt distruse tigari in valoare de 1 mil. euro

Setari Cookie-uri