Comentarii pe articolul Imaginea Romaniei, pe Facebook? VEZI cum ar promova-o specialistii in online si branding


tipic romanesc

Constantin Olaru la 17 August 2010, ora 07:27
In primul rand as vrea sa va fac o observatie asupra numarului considerabil de greseli din text. E de la zi la zi mai mare. Schimbati corectorul, sau angajati ajutoare.
Apoi..inca un fass pur romanesc. Suntem departe de a fi tara turistica, la ambasada UK imaginea zugravita posibililor calatori e aceea a unei jungle unde te zbati pentru fiecare zi. Suntem un fel de favelas din Europa de est.
Iar pe facebook, unde au cont toti ciudatii fara viata sociala si fara curaj sa isi faca una, procentul de posibil turisti e neglijabil raportat la numarul total de utilizatori. Si inca un lucru..sunt mai multi care au de spus lucruri rele decat cei care au lucruri bune. Serios acum, cum sa recomand unui olandez, sa zicem, sa vina int-o tara unde explodeaza maternitati, unde nu sunt drumuri, unde obiectivele turistice si statunile sunt lasate in paragina?
In incheiere, cred ca au promovat romania destul, tiganii care au mancat lebedele la Viena, violatorii din Spania, ucigasii din Italia si restul de hoti marunti din restul statelor cu potential. Oricum 10 lucruri bune sunt anulate de unul rau. Mai este de munca..mult
Bine..asta sunt parerile mele. Se prea poate sa gesesc..
Ionut Oprea la 19 August 2010, ora 08:04
buna dimineata,

aveti o parere foarte radicala despre facebook si utilizatorii sai, pe ce va bazati cand spuneti asta?

iar pe de alta parte pentru mine afirmatia dvs ("facebook, unde au cont toti ciudatii fara viata sociala si fara curaj sa isi faca una") nu corespunde principiilor de moderare pe care le expune wall-street mai jos: "aici urmand sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. "

cat despre problemele cu care se confrunta romania, si intern si extern eu cred ca majoritatea nu sunt direct legate de turism, nu cred ca toate obiectivele turistice sunt in paragina, etc. insa din nou, daca puteti sustine aceasta generalizare, ma puteti contrazice si o sa respect parerea dvs la fel cum am facut-o pana acum.

aveti dreptate, totusi, in cel putin doua locuri, atat in scris cat si in fapta: sunt intr-adevar mai multe lucruri rele de spus decat lucruri bune despre orice, ceea ce ati si facut, si pe internet poti gresi usor in scris, oricine poate sa "geseasca":)

  Inapoi la articolul Imaginea Romaniei, pe Facebook? VEZI cum ar promova-o specialistii in online si branding

Setari Cookie-uri