Comentarii pe articolul Publisherul de reviste Motor Presse Romania s-a dizolvat


final asteptat...

Cocojambo la 18 August 2010, ora 15:35
Iata ca motorpresse romania a ajuns si la final. Dupa o perioada de aprox. 15 ani, firma a ajuns la capat de linie. Ar trebui sa le fie rusine unor oameni ca Dan Vardie, Mircea Ciobotaru, Dietmar Metzger, cei care au "pus umarul" la falimentarea acestei firme de-a lungul anilor si poate cel mai important la trecerea in anonimat al primei reviste auto din Romania (autoPro, care a devenit apoi Auto Motor si Sport). Acesti oameni au pus interesele personale mai presus decat cele ale companiei. As putea spune ca au reusit. Culmea este ca la acest final a participat atat conducerea romaneasca cat si cea germana, aceasta din urma preferand sa fure decat sa fie interesata de calitatea produselor sale. Primul a fost scos din schema de catre urmatorii doi pe motiv de furt. Ceilalti doi au incercat (si parerea mea este ca au si reusit) sa fure mai mult decat primul.
In acest moment, AMS este o simpla traducere prescurtata a variantei germane si prevad o renuntare la licenta in cel mult 12 luni.
Pacat de idee, pacat de oamenii care au pus suflet la crearea acestei reviste de succes.

  Inapoi la articolul Publisherul de reviste Motor Presse Romania s-a dizolvat

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile