Comentarii pe articolul Am pierdut fabrica Daimler in favoarea Ungariei [UPDATE]


NOKIA

Narvick Alexiu la 18 Iunie 2008, ora 14:01
NOKIA
Nemtii au fost, sunt si vor fi mereu razbunatori.
Nu uita, cand este vorba de noi, actul de la 23 August 1944. Nu uitati ca Ungurii au mers cu ei pana la sfarsit. De asemenea nu uitati ca Ungurii au permis RDG-istilor trecerea pe la ei in RFG in 1989.
Si inca multe altele.
Nu au trecut cu vederea chestia cu NOKIA.
Razbunarea este o arma.
Asta e !
Cantecul spune ca si uitarea e scrisa in legile omenesti.
O fi, dar cand si cum.
SUPARATUL
Monica Mutiu la 18 Iunie 2008, ora 15:53
Stranie geografie ati invatat: "Ungurii au permis RDG-istilor trecerea pe la ei in RFG in 1989"?! Asa o fi, si nu stim noi.

Desigur ca noi nu suntem de vina, altii vor mereu sa ne fure calul, saracii de noi!
In plus mai avem impotriva noastra cele patru obstacole majore: primavara, vara, toamna si iarna! Nu ne putem opune inevitabilului (si alte scuze de doua parale ca sa invinovatim mereu pe alltcineva :P)
Marius Ciprian Bugnar la 18 Iunie 2008, ora 23:55
Intamplator lucrez la firma care produce pentru cea de la Rastatt, cealalta fabrica de asamblare A si B class. Nu pot spune ca nu sunt razbunatori, dar cand vine vorba de afaceri, de profit si de siguranta, nu se mai pune astfel problema. Nemtii sunt foarte logici. De asemenea cunosc foarte bine evolutia pietei de munca din Romania, si se asteapta la cresteri de salar, etc. Vezi exemplul de la Dacia, precum si cerinta celor de la sindicatul NOKIA de crestere a salariilor. Si sa nu credeti ca nu au o "anume" viziune asupra conceptului de "munca" din partea romanilor... una nu prea pozitiva. Si pana acuma nu am mentionat decat cateva din motivele pentru care au ales Ungaria... Stiti ceva.. pana si eu as fi facut aceeasi alegere, desi sunt roman 100%. Sunt mai bine pregatiti, mai multe facilitati, mai seriosi. Si multe altele... Bafta! Mai avem de lucru pana ajungem chiar la nivelul lor.
Narvick Alexiu la 19 Iunie 2008, ora 09:32
Stimata doamna Monica Mutiu.
Recititi textul. N-am spus niciodata ca Ungaria are frontiera cu Germania. Dar daca nu stiti de scandalul cu RDG-istii carora Ungurii le-au permis sa ajunga in fosta RFG, ori sunteti prea mica de varsta ori sunteti politician(a).
Intr-adevar nu m-am exprimat corect. Nemtii nu sunt Razbunatori.
Corect ar fi : Nemtii Nu Uita !
Referitor la "afaceri, profit si siguranta", cazul Nokia nu va spune nimic? Nokia a plecat de la ei din aceleasi motive cred. Si atunci? Masuram diferit?
Daca ati umbla prin Europa ati vedea ca Romanii 'unde pun mana, pune si Dumnezeu mila". De la capsunari si constructori la manageri si arhitecti..
Adevarul este ca nu stim sa ne vindem marfa. Noi cand vorbim de lobby(am scris bine doamna Monica?), gandim hobby.
Nu doresc polemica. Redactia mi-a cerut un gand. L-am scris. In rest, pentru toti numai lucruri bune.
Iar pentru redactie si pentru acuratetea gandului ei, toata stima.
Marius Robert Dragomir la 19 Iunie 2008, ora 14:31
Sa fim seriosi oameni buni ! Mercedes " Made in Hungary " suna mai bine decat " Made in Romania ". Nu uitati de Ford totusi...
Nicol Carmen la 21 Iunie 2008, ora 00:20
N-am inteles titlu articolului...Adica am avut mercedes si l-am pierdut??? Ca daca n-ai o chestie nu vad cum ai putea sa o pierzi. In plus noi ar trebui sa ne axam pe masinile electrice ca asta e viitorul nu pe masini care consuma benzina la greu. Asa ca, eu sper ca in Romania vor veni ntr-o buna zi japonezii!
Narvick Catalin Alexiu la 25 Iunie 2008, ora 11:00
Doamna carmen nicol.
Ati sesizat excelent.
Cand eram mici aveam o vorba : "Ce-am avut si ce-am pierdut!"
Daca ar fi sa ne luam dupa un mare poet al nostru : am avut un nume si-un renume. Acum e la fel : avem un nume si-un renume numai ca si-au schimbat continutul !

  Inapoi la articolul Am pierdut fabrica Daimler in favoarea Ungariei [UPDATE]

Setari Cookie-uri