Comentarii pe articolul Medicii, pusi sa aleaga: ori la stat, ori la privat. Cati vor pleca din tara?


Solutia

Atanasescu Silvana la 19 August 2010, ora 09:45
Asta este singura solutie care le-a venit in minte? E socant nu mai inteleg nimic, este o tara libera? Eu parca asa stiam.

Daniel la 19 August 2010, ora 10:20
E Romania. Nu este o tara.
Rody la 19 August 2010, ora 11:10
In primul rind sa plece cei invatati cu spagi mari,sa vada ca in strainatate iti faci datoria constiincios si primesti salar,doar atit.E normal, ori stat ori privat,ar fi in interesul pacientului.
Dunca Dana la 19 August 2010, ora 11:17
De cate ori ati fost intr un cabinet privat sa vedeti ce taxe sunt acolo ??? Sa vedeti cum acolo pt 5 minute de consultatie iti zboara din buzunar 70 de RON ....Acelasi medic care are cabinet privat...la spitalul de stat nu e de gasit, acolo el nu are aparatura, acolo el nu are conditii, ma intreb atunci dupa ce mai sta acolo ????? doar pentru asi racola pacientii ????? E dezastru ce se intampla in sanatate, si vina nu e doar a sefilor, pentru ca sistemul e format si din oameni, si in primu rand din oamenii care lucreaza in spitale.
la 19 August 2010, ora 11:31
Mi-e greu s cred c se poate pstra un standard calitativ n mediul privat att timp ct n urma unei sesizri și discuții amnunțite cu conducerea clinicii concluzia este c numrul plngerilor este insignifiant pe lng cereri. Att timp ct nepsarea guverneaz serviciile medicale din RO nu avem nicio șans s redresm un sistem gunos.
la 19 August 2010, ora 14:27
Tu crezi ca de legea asta vor fi afectati cei care au cabinete private? Te inseli, legea ii impiedica sa lucreze la privat nu sa detina un cabinet, pot foarte bine sa nu-si faca carte de munca si sa dea consultatii in continuare. O sa-i afecteze pe cei care, pentru a supravietui, s-au angajat la cate o clinica privata, unde din cate stiu eu, au salariu fix nu in functie de pacienti, si aia vor avea doua solutii, ori sa ceara spaga (mai multa spaga) ori sa plece, pentru ca sper ca nu va imaginati ca se poate trai dintr-un salariu de medic din romania.
Moise-Florin Craciunel la 19 August 2010, ora 17:49
Da perfect adevarat ca nu au salarii nu au inca spitale bine dotate dar la cat se fura sa nu mai povestim incepand de la femeia de serviciu care aduna de pe unde apuca si terminand cu asistente si doctorii se poate proba daca s-ar forma echipe care poate sa-i toarne dar nu se vrea bolnavii sunt trimisi sa-si cumpere medicamentele si doctorii cara pe la tot felul de farmacii ...Da perfecta decizie vor sa faca bani multi sa mearga la cabinete particulare si daca nu o sa fie bani saracul merge la stat sau unde a contribuie angajatul nu exista am patito la o consultatie unde din spital acelasi doctor care m-a vazut dim m-a chemat la cab privat dupa amiaza la el si am platit fiindca nu are aparatura si la cab particular avea mai multe vedetiva de treaba dar am dat 50 de ron..
Hutu Aura la 19 August 2010, ora 21:36
CEI MAI AFECTATI DIN TOATA ISTORIA ASTA SUNTEM NOI PACIENTII OAMENII DE RAND SARACITI ,CU SALARII MINUSCULE CARE NU O SA NE PERMITEM IN VECII VECILOR SA MERGEM INTR UN SPITAL PRIVAT.PANA LA URMA CU ATATA DENIGRARE A INTREGULUI SISTEM SANITAR,PROBABIL ASTA ESTE INTERESUL SA MUUUUUUUUUURIMMMMMMMMMMM CAT MAI MULTI .UNEORI PARCA ESTE DE NECREZUT CE SE INTAMPLA ,DE PARCA CINEVA SABOTEAZA ACEST SISTEM.SA FIM REALISTI OAMENI BUNI CA NUMAI NOI OAMENII SIMPLII SUNTEM AFECTATI DE TOATE ABERATIILE ASTORA CE NE CONDUC.E VORBA DE SANATATEA NOASTRA

  Inapoi la articolul Medicii, pusi sa aleaga: ori la stat, ori la privat. Cati vor pleca din tara?

Setari Cookie-uri