Comentarii pe articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)


Gondola nu mai este ce a fost!

Stefanescu Cosmin la 20 August 2010, ora 10:29
Am fost acum o luna sau doua acolo pentru a aranja o masa de 20 persoane. Facusem deja cateva evenimente acolo in urma cu 1 an si imi placea locatia foarte mult. Intre timp am aflat ca s-a schimbat managementul. Pretul oferit pentru meniul fix a fost dublu fata de cele mai scumpe preparate din meniu. Seful de sala arata exact ca un sef de sala combinator de pe vremuri. Preturile se fac din ochi, am asteptat o gramada sa vina seful si am asteptat si mai mult sa vina sucurile comandate. Dupa care iar am asteptat o gramada sa platesc, desi ma dusesem la bar.
Overall mi s-au parut total neprofesionisti, m-am simtit pur si simplu tepuit si le-am comunicat ca am gasit alt restaurant unde am fost tratat ceva mai bine. Li s-a urcat la cap si asta nu e bine. Sper sa dea faliment cat mai repede si sa ia locatia cineva profesionist.
Alexa Alexandru la 22 August 2010, ora 02:02
Felicitari autorilor,chiar ma mir ca in sfarsit cineva vede trista realitate din locatia amintita. Si totusi proprietarii sunt mandri de opera lor!! oare pana cand vor vinde apa din lac si nimic mai mult??? Din pacate vina apartine si consumatorilor, cei care platesc asa ceva, si sunt inca multi la numar.........

  Inapoi la articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile