Comentarii pe articolul Medicii, pusi sa aleaga: ori la stat, ori la privat. Cati vor pleca din tara?


De ce sa aleaga?

Paraschiv Lavinia Cristina la 20 August 2010, ora 11:42
Mi se pare o sfidare din partea ungurilor. Mi s-a parut incredibil cand Basescu le-a dat ministere asa importante. Am inteles ca in minister s-au schimbat tot felul de oameni, si-au adus fiecare omul lui, se vorbeste numai ungureste in tara noastra..de ce, pentru ca le-am dat prea mult nas. Este inacceptabil ce fac ei aici si mai ales ca guvernantii le permit sa faca asa ceva. Dupa ce ca sistemul medical este in mare suferinta, ii mai pun pe amaratii aia sa aleaga, in loc sa incerce sa faca putina curatenie si sa obtina fonduri de finantare pentru spitale si alte lucruri vitale. In tara asta nu se poate da inainte pentru ca nu se vrea...ne scaldam in aceeasi mocirla de 20 de ani din care suntem incapabili sa iesim, pt ca de fiecare data se gaseste cineva sa ne arunce la loc. Rusine ca ne guverneaza ungurii in tara noastra, rusine lui Basescu si lui Boc.
Hutu Aura la 20 August 2010, ora 15:46
ABSOLUT CORECT LAVINIA .EU NU FAC PARTE DIN SISTEM SUNT O PERSOANA SIMPLA DIN TARA ASTA SI CA MINE SUNT FFF MULTI,CARE AVEM NEVOIE DE ACEST SISTEM SANITAR SA FUNCTIONEZE BINE ,CACI ASTA E NE MAI SI INBOLNAVIM SI NU NE PERMITEM PRECUM CEI DE LA PUTERE SA MERGEM SA NE TRATAM IN STRAINATATE.PE EI NU II INTERESEAZA SA MEARGA BINE SANATATEA ,ORICINE ISI POATE DA SEAMA CA NU SE DORESTE SA SE FACA NIMIC PENTRU SANATATE,VOR DOAR SA DISTRUGA SI APOI IN URMA DENIGRARILOR SA VANDA STRAINILOR PE NIMIC..ASA AU PROCEDAT CU TOT CE AU PUS LABA PATRONII STRAINI DIN TARA ASTA .VOR VINDE SI SPITALELE CUM AU VANDUT FABRICI ,UZINE ,ASA CUM AU DISTRUS AGRICULTURA SI ABSOLUT TOT CE S A PUTUT DISTRUGE ,SUNT PUSI ACOLO DOAR PENTRU A DISTRUGE.CULMEA E CA SE CRED ABSOLUT NEVINOVATI.

  Inapoi la articolul Medicii, pusi sa aleaga: ori la stat, ori la privat. Cati vor pleca din tara?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile