Comentarii pe articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)


superb articol

Damian Alexandru la 20 August 2010, ora 12:20
Ador aceste articole si le multumesc autorilor sau autorului. Desi nu imi permit sa iau cina la un astfel de restaurant decat odata sau de doua ori pe an, m-am saturat totusi de aceste servicii de suprafata cand de fapt nu primesti decat un "sanvis" uscat.
Mi-ar placea sa vad totusi review-uri si pentru localuri medii nu doar pentru cele de top. Imi amintesc de Cafeneaua Actorilor de la Universitate cand am fost dat afara de-acolo pe motiv ca o pizza si o bere e o comanda prea mica pentru 3 persoane. Asta avand in vedere ca stateam la o masa unde nu incapea decat o pizza si un pahar pe ea. In rest n-aveai loc nici sa-ti pui coatele. Dar ei au considerat ca suntem niste studenti fara bani si ne-au dat afara. Si de-atunci n-am mai intrat. Dar din pacate intra multi alti oameni chiar daca sunt tratati foarte urat...

  Inapoi la articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile