Comentarii pe articolul TOP 10: Afla ce bolizi de lux vor fi lansati in 2011-2012


Frumoase dar cam inutile in viitor

micky777 M la 20 August 2010, ora 13:54
In viitor ar trebui sa fie numai automobile cu tehnologie noua, care sa nu functioneze pe aceleasi principii vechi dar cu alta fateta. Avem temperaturi de 60-70 grade pe asfalt si tot vedem schimbari ale planetei si sistemului solar si ei inca scot pneuri model invechit. Cand o sa vedem masini care nu mai folosesc motorina si benzina, masini ce se vor incarca rapid, vor atinge viteze fenomenale si nu vor mai fi problemele care exista in ziua de azi la un automobil atunci vom aprecia un model nou, inovator, cu perspectiva in viitor. Pana atunci puteti sa le puneti si diamante la roti si degeaba.
Tache Andrei-Bogdan la 20 August 2010, ora 15:16
Mai micky777 M eu le apreciez si fara diamante la roti. Si le apreciez din plin. Si am si o veste proasta pentru tine. Automobilele viitorului in forma in care le descrii tu, or sa apara, dar tu nu ai sa fii in viata sa le vezi in alta forma decat machete nefunctionale sau desene pe planseta. Nici eu si ingeneral cam nimeni dintre cei care traiesc pe pamant in acest moment. Asa ca inainte sa visam hai sa ne bucuram de prezent si de ce ne ofera el, bun sau rau. Nu de alta dar e un proverb vechi care zice cam asa: nemultumitului i se ia darul.

  Inapoi la articolul TOP 10: Afla ce bolizi de lux vor fi lansati in 2011-2012

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile