Comentarii pe articolul Microsoft anunta ca era XP ia sfarsit la 30 iunie 2008


The King is Dead Long Live The KING

Laurentiu Ciocanel la 18 Iunie 2008, ora 14:48
The King is Dead Lon Live The KING
Intr-adevar sistemul de operare Windows XP a avut de-a lungul timpului critici si sustinatori lui .. eu nu sunt unul dintre ei .. folosesc deja Windows Vista de ceva timp aproape 1 an incepand cu variante BETA si acum cu SP1 ... are inca probleme lui dar sa ii acordam putin credit .. nu cumva suntem la fel de sceptici in privinta windows Vista la fel cum eram in trecut cand nu vroiam sa renuntam la batranul windows 98 in favoare windows XP ???
Asa ca " The King is Dead Long live the KING"
Bota Cristian la 18 Iunie 2008, ora 15:43
Din pacate cei de la Microsoft sunt cei care ne fac sa fim sceptici. Aceste probleme de incompatibilitate sunt destul de mari. Can a trebuit sa facem trecerea de la 98 la XP nu a trebuit sa investim multi bani. Pentru Vista ai nevoie de bani. Ptr ca are nevoie de o platforma solida. De exemplu programele de contabilitate functioneaza extrem de greu aproape deloc. Vista are nevoie de o revizie serioasa.
Terzea Victor la 18 Iunie 2008, ora 20:27
sa refacem toata lumea
Ciocanel Laurentiu la 19 Iunie 2008, ora 14:38
La capitolul programe de contabilitate intr-adevar am auzit de aceste probleme. Insa compatiblity mode functioneaza exemplar la jocuri si aplicatii mai vechi nu vad de ce nu ar functiona si la programele de contabilitate ... plus ca avantajele administrator /ownership sunt mult mai eficace cand vine vorba de rezolvarea acestor probleme . Insa nu este treaba microsoft sa faca vista sa fie compatibil cu programele de contabilitate este treaba dezvoltatorilor si a celor care le-au conceput sa le adapteze spre a fi utilizate pe orice paltfroma OS nu numai windows.

  Inapoi la articolul Microsoft anunta ca era XP ia sfarsit la 30 iunie 2008

Setari Cookie-uri