Comentarii pe articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)


bucatarii au plecat in UE sau pe vase

la 21 August 2010, ora 20:43
... iar cine mai gateste in RO o face pe bani, nu pe pupici sau petale uscate!
in Las Vegas un bucatar bun are minim $1.000.000/an
Silviu Covaci la 22 August 2010, ora 02:07
ce coincidentza !! Chiar azi ma duc acolo la o nunta !!!! Sunt f. curios cum o sa fie !!! Desigur ca nu le spun mirilor nimic, ca nu vreau sa le stric nunta...Dar o sa fiu atent la tot ce se va pune pe masa si la serviciul oferit !!! O sa fac si poze la meniu.... Apoi, o sa scriu impresiile !!! Butunoiule, esti tare....!!! Daca nimic nu-ti va influentza impartialitatea, multi iti vor multumi pt. cronicile tale !!! Oricum, e usor sa te convingi si singur de obiectivitatea autorului si sa mai citesti si altadata articolele sale !!! Acum catva timp am recomandat mai multor ziaristi o cronica, gandindu-ma ca ei mai mananca prin oras si e bine sa stie ce-i asteapta !!! Succes !!

  Inapoi la articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile