Comentarii pe articolul Am pierdut fabrica Daimler in favoarea Ungariei [UPDATE]


Mercedes

Adrian-Ion Pica la 18 Iunie 2008, ora 14:51
Mercedes ><
Salut, sunt Adi, locuiesc in Constanta, si am tot asteptat pe tiriac sa aduca MB la noi.
Ar fi fost o varianta mai ieftina decat sa-mi aduc un Mercedes din state cu 35-40% mai ieftin, dar in cazul asta nu numai ca renunt la clasa M ci o sa-mi iau un landrover full options in aceeasi bani.
Deci d-lor de la MB ati pierdut un fan pt ca nu o sa micsorati costurile de service si nici cele de achizitionare cu toti 50 euro pe 100 km, sunt Capitan de Marina Comerciala si as fi considerat ca la 5500 euro/luna cei 250 euro pe cei inca 500km pana la noi, mi-ar fi cazut din buzunar, daca fabrica era la noi si pretul scadea, nu credeti...
Salutare de la mal de mare, ma duc la Landrover
Adi
Milotinov Marius la 18 Iunie 2008, ora 23:44
Asa capitane ;)
Stoica Doru la 1 Iulie 2008, ora 20:55
Sa traiti D-le Capitan!
Credeti ca D-l Tiriac (sic) este asa de puternic incat sa influenteze decizia unui board al unei companii care are cifra de afaceri cat 75% din PIB-ul Romaniei. Ma indoiesc, cat este el de miliardar in Euro.
In alta ordine de idei, in Ungaria se va construi A klasse si B klasse si derivatele viitoare ale acestora, nicidecum ML sau GL cum intentionati Dvs. sa va luati. In plus de asta politica ref la preturile de vanzare este oarecum comuna, preturile de vanzare intre tari fiind apropiate, indiferent de tara unde se produce modelul. Asa ca nu puteati sa va cumparati mai ieftin un ML fabricat in Romania pentru ca nu s-ar fi fabricat in Romania si pentru ca nu ar fi fost mai ieftin, chit ca s-ar fi produs aici. De ce Dvs, care faceti tapaj cu salariul pe care il aveti, va uitati la 250 euro, asa si cei de la MB se uita la cei 500 euro cost suplimentar pe auto cat e diferenta de costuri suplimentare de logistica intre Ungaria si Romania.
Rferitor la migratia Dvs cate Land Rover, multe succese, masina buna dealtfel, numai ca e alta clasa, nu premium. Orice ar face Land Rover, cel putin in viitorul foarte apropiat nu va fi in clasa premium a lui X5, Q7 sau ML. Singura masina la la LR care merita mentionata este LR Defender, care e un etalon pe segmentul ei. Apropo Land Rover in Romania este reprezentata de cel pe care l-ati asteptat sa aduca MB in Romania. Ciudat nu?
Toate cele bune D-le Capitan(sic)!

  Inapoi la articolul Am pierdut fabrica Daimler in favoarea Ungariei [UPDATE]

Setari Cookie-uri