Comentarii pe articolul Comisia de buget-finante a respins majorarea TVA la 24%. Vladescu da din umeri


Bambilici pe banii nostri

Nicolae Ema la 23 August 2010, ora 23:07
Tara arde si babele se piaptana, adica ai nostri "ilustri" conducatori care au impresia ca pot juca bambilici la nesfarsit pe banii si nervii nostri. Cred ca oricine le-ar fi putut spune ca o crestere a TVA nu va aduce nimic bun pentru ca in definitiv ce e TVA? O taxa pe consum care afecteaza mai ales consumatorul final. In conditiile micsorarii veniturilor si cresterii taxei pe consum, rezulta ca scade consumul...daca scade consumul scade productia, daca firmele se vad nevoite sa scada productia atunci, pe cale de consecinta, trebuie sa restructureze => somaj. Toate se leaga intre ele, dar trebuie sa ai creier cu care sa gandesti si ochi cu care sa vezi. Dar noua fie ne lipsesc specialistii, fie ii avem dar nu sunt ascultati, fie probabil interesul e sa ne vanda astia tara (ce a mai ramas din ea) la fier vechi pe 30 de arginti. Si cred ca ultimele doua variante sunt mai plauzibile...Cateodata ma intreb...oare idiotii astia care ne conduc chiar nu au pic de constiinta? Oare pot dormi linistiti pe perna lor? Sa le fie rusine!!!
Mihalea Stefan la 24 August 2010, ora 12:15
Ne conduc pentru sunt o multime de prosti care candideaza si indiferent pe cine ai alege, tot acolo ajungi; cei ideali pentru conducere nu sunt lasati sa ajunga acolo unde trebuie sau nu sunt lasati sa-si faca datoria cum trebuie, sunt trasi in jos!

  Inapoi la articolul Comisia de buget-finante a respins majorarea TVA la 24%. Vladescu da din umeri

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile