Comentarii pe articolul Cine va castiga din modificarea dobanzilor la credite: Clientii sau bancherii?


Este cert : catig garantat pentru banci

Pop Laurentiu la 24 August 2010, ora 20:54
La creditele in valuta ,este cel mai propice moment pentru a asigura bancilor un nou start in cresterea dobanzilor,indicii de referinta fiind acum la cel mai scazut nivel istoric,nivel de la care ,practic nu o pot lua decat in sus,tragand si dobanzile noastre in aceeasi directie.
Prin omisiune,OUG 50 nu obliga bancile SA RECONSTITUIE FORMULA DE CALCUL PE BAZA INDICILOR LA MOMENTUL INCHEIERII CONTRACTELOR DE CREDITARE,lasand din nou cetatenii Romaniei la bunul plac si moft ,nu lipsite de interes material al bancherilor care s-au aciuat pe aici.Si toate acestea cu complicitatea Statului Roman,care ar trebui sa ne reprezinte interesele,impartial,si noua si bancilor,precum si a BNR-reglementatorul pietei bancare romanesti.
Legea este de partea bancilor si prin faptul ca NU LE OBLIGA SA TRANSMITA actele aditionale PARTENERILOR DE CONTRACT spre a fi semnate si returnate ci,le accepta formula ,inafara oricaror reguli elementare contrctuale ca acestea-Actele aditionale-chiar neacceptate prin semnatura de catre client devin valabile asa cum au fost concepute de catre banci.
Personal nu vad alta sansa de a nu pierde in continuare in relatia cu banca,decat iesirea din joc,respectiv lichidarea creditului angajat.

Sarbu Paula la 25 August 2010, ora 16:30
sunt de acord cu comentariul de mai sus> din cauza acestor camatari bacheri am facut infart

  Inapoi la articolul Cine va castiga din modificarea dobanzilor la credite: Clientii sau bancherii?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile