Comentarii pe articolul Avon, un sediu ecologic


e criza domne, nu sunt bani

Florin Cezar la 26 August 2010, ora 10:34
si cum spuneam in titlu, e criza, asa zic majoritatea companiilor, oameni n-au ce manca, dar firme gen avon prospera in continuare, in magazinele cu profil IT sunt cozi, iar romanii schimba cate 2-3 telefoane mobile pe an, care mai de care mai performante, laptopurile se vand ca painea calda, cozi si gramezi de oameni gasesti si la magazine gen meli melo, care se axeaza pe produse mai speciale, care urla sus si tare " NU ESTE CRIZA!!". Nu mai spun ca mall-uri se deschid in fiecare cartier ...
unde e domne criza asta de urla lumea in toate partile?? unde e criza pentru omu de rand? si daca este.. de ce ne comportam ca si cum nu ar fi, si daca o facem de ce ne mai plangem?.
Daca o firma ca avon isi permite sa plateasca cate 300 de euro chirie pentru fiecare angajat lunar, inseamna ca romanii (clienti avon) nu o duc asa de rau...
Ovi Ova la 26 August 2010, ora 11:57
Nu vad de unde si pana unde e ecologia, ca nu apare nimic explicit in articol ca ar fi ecologic, abunda plantele in sediul ala, au un copac plantat in birou, sau doar interiorul e optimizat dar nu ecologic.
Ce de abureli si prostii, mie personal articolele de la Avon mi-au produs alergii, mai bune m-i s-au parut articolele de la Farmec Cluj, poate din cauza ca sunt prea tantalau sa vad progresul !
Neda-Cojocaru Tudor la 7 Septembrie 2010, ora 19:16
In cazul cand identificati o persoana fizica/juridica interesata in sustinerea Romaniei la realizarea celei de a treia Revolutii Tehnice, am disponibilitatea detalierii informatiilor la orice ora. Preocuparile UE sunt ingropate de niste indivizi rosi de soarta si culmea este ca reusesc sa-si bata joc de societate ! Cand aveti curiozitatea sa vedeti cum am fost/suntem neindreptatiti de catre cei amintiti mai sus.

Fara progres tehnic, IT -ul care reprezinta componenta principala privind realizarea revolutiei mai sus amintita, tinde catre zero.
Din start, veti fi multumiti de rezultatele dialogului bineinteles la nivel de buna credinta.
Tot cu prietenie,
Acelas Tudor

  Inapoi la articolul Avon, un sediu ecologic

Setari Cookie-uri