Comentarii pe articolul Top 10 companii cu cele mai mari datorii


Datorii, catre cine?

Cora Sebastian la 27 August 2010, ora 08:05
Multe firme au datorii, mai mari sau mai mici. Important e catre cine au aceste datorii, catre bugetul de stat, sau catre furnizori. Nu e acelasi lucru. Articolul ar fi fost complet daca s-ar fi scris cate procente reprezinta datoriile la stat si cate procente la furnizori.Cred ca intr-un top al datoriilor catre bugetul de stat unele firme nici nu ar aparea in acest clasament. In top ar aparea mai multe regiil autonome, si situatia ar fi alta, cam asta ar trebui sa-l intereseze oe minisrul de finante. Contractele cu furnizorii, catre care apar datorii sunt cu totul alta poveste.Inca nu am vazut, desi astept sa vedem cum vor fi impozitati manelistii si cei care apar pe la TV aruncand cu euro.cu ocazia diferitelor petreceri. Aici sa vedem cateva opinii ale marilor specialisti, dar care sa fie puse in practica, nu doar vorbe in vant. Daca se aplica rapid un program de impozitare al manelistilor, corect ar fi si retroactiv cu cel putin 5 ani, s-ar rezolva in buna masura problema financiara di invatamant si sanatate.Asteptam acest program din partea celor care se cred mari economisti. Dca nu vor gasi o modalitate, recomand inlocuirea ministrului de finante cu ministrul de finante di SUA sau Canada, unul din cei doi vor gasi solutia in 5 minute, dar TREBUIE APLICATA.
Eugen-Rasvan Davidescu la 27 August 2010, ora 19:40
Corect ! Către cine ? Către stat ... sau către terți furnizori ???
Ar fi fost foarte interesant un topm al firmelor cu datorii față de stat (impozit pr profit și TVA), unde din cate stiu pe locul 1 se afa CNH (Compania Nationala a Huilei), si pe locuri fruntase s-ar situa PETROMIDIA și MEDIA PRO al lui Sarbu !
Paun Adelina la 30 August 2010, ora 22:08
Important e daca isi plateste datoriile, nu doar ca le are...jurnalistii nu sunt si economisti...

  Inapoi la articolul Top 10 companii cu cele mai mari datorii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile