Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Mica Elvetie (o cronica subiectiva)


Restaurantul Mica Elvetie

Glogojeanu-Boia Mihail la 27 August 2010, ora 12:38
Da, aveti foarte mare dreptate. Am fost si noi acolo dupa ce am consultat prezentarea pe internet, atrasi ca un magnet de renumele proprietarului si varietatea felurilor de mancare. Dupa ce am infruntat o caldura torida pana sa ajungem acolo, era la mijlocul lunii iulie, pozele nu erau conforme cu realitatea, multa zapaceala si neglijenta peste tot. Era o zi obisnuita de lucru si nu ne asteptam ca pe mesele goale sa troneze mult prea neplacutul "Rezervat", nimeni nu ne-a intampinat si am fost nevoiti sa ne invartim mult timp si sa consumam multi nervi pana sa se uite cineva la noi care sa ne lamureasca pe un ton dispretuitor ca am facut o prostie sa venim la ei fara "rezervare"prealabila", tocmai la ora 17,30 cand nu se prea inghesuie lumea nicaieri. Asa ca am plecat repede, desi eram dispusi sa cheltuim mai mult pe felurile lor de mancare deosebite, asa cum erau prezentate pe net, promitandu-ne sa nu mai calcam niciodata pe acolo. Intotdeauna se adevereste zicala ca "omul sfinteste locul" si nu ma pot abtine sa nu duc dorul fratilor Chivu si deliciilor servite la ei, in timpul "Impuscatului". Oricum, nu vom mai reveni aici niciodata, mai ales dupa ce si dvs ati descoperit acelasi lucru si ma felicit in gand ca nu am aruncat banii degeaba, ci i-am cheltuit mai cu folos si mai placut la restaurantul Monte Carlo din Cismigiu, unde ne-am scos parleala pe malul lacului, la racoare si ne-am delectat cu feluri obisnuite de mancare, dar bine preparate.
Cadar Sorin Dan la 28 August 2010, ora 07:22
Am fost in Elvetia. Nici acolo nu ai cine stie ce rafinament. Elvetienii nu sunt rafinati in ceea ce se numeste "Cuisinerie". In Elvetia, cel mai bine se mananca tot la restaurantele tinute de francezi.
Dumitrescu Andrei-Sebastian la 11 Septembrie 2010, ora 03:08
orele 16:30, putin dupa ora de deschidere acolo. avand ceva treaba in zona un pic mai tarziu m-am gandit sa mananc ceva usor inainte si sa beau si o cafea. intru in restaurantul GOL, ma asez la masa, comand o cafea, o apa, o salata si ma uit pe deserturi. dupa vreo 5 minute se intoarce chelnerul si imi spune, gratios, ca ei functioneaza in regim de restaurant si ca nu pot sa imi onoreze comanda daca nu comand nimic de mancare... avand in vedere aceste aspecte am spus "la revedere"!........ cam atat despre "mica elvetie"... daca sunteti in zona va recomand cu foarte multa caldura coin vert de vis-a-vis de mica elvetie, primul restaurant libanez de pe la noi. Pofta buna!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Mica Elvetie (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile