Comentarii pe articolul Un loc de vacanta. Un manager: Timisoara, cu Alfred Vlcek, Uniqa


Dorim vacante exotice dar nu am vizitat ... Romania

Andreica-Navruc Sebastian-Stelian la 28 August 2010, ora 15:46
Este un vis implinit faptul ca putem sa calatorim aproape orcand si oriunde in lume, lucru imposibil acum 20 de ani pentru majoritatea Romanilor.
Dar oare am epuizat toate frumusetile Romaniei, am vizitat Bucovina, Tara Oasului ori Delta Dunarii? Stim cum arata Cazanele Dunarii ori pesterile din Gorj si cele din Bihor? Am vizitat toate salinele din Romania? Am ajuns la Babele sau Crucea Caraiman?
Am reusit sa vizitam Sibiul, Iasul, Clujul, Timisoara ori Muzeul Crisuriolor (acum aflat in suspans)?
Bucurestenii sau cei aflati in trecere prin Targul lui Bucur au reusit sa viziteze si alte obiective decat Casa Poporului?
Daca raspunsul este NU, va rog sa reflectati la trecerea timpului si a clipelor din viata noastra, sa le dam valoare prin vizitarea (macar o data in viata) a acestor valori nationale.
Si sa speram ca doamnele si domnii ministrii se vor destepta la timp pentru a relansa turismul in Romania. Ceea ce am vazut zilele acestea pe litoralul romanesc se numeste GENOCID TURISTIC.

Excursii placute si un ultim sfat: documentati-va inainte si veti avea satisfactii mai marei la preturi mai mici.

Sanatate Romania!
Sebastian.
la 3 Septembrie 2010, ora 13:28
foarte elegant spus!
chiar am meditat la aceste lucruri zilele trecute si ma bucur ca mai sunt persoane care iubesc tara asta si constientizeaza frumusetile noastre
tot respectul,
rodica

  Inapoi la articolul Un loc de vacanta. Un manager: Timisoara, cu Alfred Vlcek, Uniqa

Setari Cookie-uri